Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy tanultok programozást,...

Hogy tanultok programozást, online vagy papír(könyv)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elszeretném kezdeni a python programozást, de nem tudom hogy érdemes nekikezdeni, nem tudom, hogy érdemes a programozást tanulni

2021. aug. 21. 15:05
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Én online.
2021. aug. 21. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
nyílván online, a papír alapúak elavulnak / lassabban frissülnek + kikell fizetni, ellenben online van egy rakás ingyenes anyag
2021. aug. 21. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
Én egyetemen, de online is.
2021. aug. 21. 15:24
 4/6 anonim ***** válasza:
94%
2021. aug. 21. 15:34
 5/6 anonim ***** válasza:
93%

#2: "nyílván online, a papír alapúak elavulnak / lassabban frissülnek + kikell fizetni,"

#5: "Természetes, hogy papír alapú könyvből.Az online anyagok hibás, nudli, csöves fostengerek"

Amint láthatjuk, "ahány ház annyi szokás"! :-)

Annak ellenére, hogy a könyvek mint kiderült, elavultak és lasabban frissülnek, még is van pár darab a polcomon. Amikor valami újba kezdek, az az első, hogy megnézem milyen könyvek vannak a témában, ha nincs számomra meggyőző erejű, akkor maradnak az online tutorial-ok.

1.: Könyvek (Python):

Nos ebben nem bővelkedik a szakirodalom, az tény, vagyha igen akkor is 6 000 Ft környékén.

[link]

2.: Online:

[link]

3.: Könyv + Online (elektronikus könyv)

[link]

Bár én mindig jobban szerettem kézben tartani a dolgokat, azaz ha valamit csak interneten találtam meg, azt is kinyomtattam, és úgy böngésztem át tővéről hegyére, de ez megszokás kérdése, valaki szereti a telefonján ugyanezt csinálni.

2021. aug. 21. 18:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Én Pythont mellékesnek tanulom saját játéknak scriptnyelvnek + mellé adatelemzésre is akarom később használni. Én online tanulom w3school-on elkezdtem az anyagot, de több youtube videót is néztem, bár azok inkább haladó szinten vannak. Én több nyelven programozom is, szóval nem 0-ra építkezek.
2021. aug. 24. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!