Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Javascript segítség?

Javascript segítség?

Figyelt kérdés

Van egy honlap, ahol egymás után szerepelnek bemeneti mezők és van egy olyan funkciója, hogy ha beírok egy bizonyos mezőbe egy számot és nyomok egy TAB-ot, vagy elkattintok máshova a lapon belül, akkor a többi mezőt automatikusan kitölti.

Egy androidos alkalmazást készítek xamarin.forms-al. Az alkalmazás egyik funkciója, hogy ezt a webes formot töltené ki az alkalmazásban eltárolt adatokkal.

A problémám az, hogy miután az alkalmazásom kitölti azt a bizonyos mezőt automatikusan, a weblap nem egészíti ki a saját mezőit. Hiába csináltam meg, hogy kattintson egyet, vagy ugorjon a következő mezőre, egyszerűen nem tölti ki a többi mezőt.

Nincs valakinek esetleg egy ötlete?

Előre is köszönöm a segítséget!

2021. aug. 12. 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Miután a mezőt kitöltötted, hívd meg rá a blur() eseményt, ami olyan, mintha kikattintanál, hátha erre az eseményre van bekötve a weboldal autocomplete funkciója.

document.getElementById("mezőID").blur()

2021. aug. 12. 19:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam de sajnos ez sem segített.
2021. aug. 12. 19:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor turkálni kell a weboldal kódjában, valahol tuti ott lapul ez is. Keress rá a többi mezőre, amit automatikusan tölt, egy javascript kódban biztos benne lesz.
2021. aug. 12. 20:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi
2021. aug. 12. 20:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Ahogy nézegettem, itt tényleg blur()-t használ. Tudom hogy hülye kérdés de mit ronthatok el? Kezdő vagyok még javascriptben.

webview.Eval($"var x = document.getElementById('mezőID').value='{errecserelem}';");

webview.Eval("var y = document.getElementById('mezőID').blur();");

2021. aug. 12. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Szükséges a "var x" és "var y" ide? Szerintem csak futtasd őket simán:

webview.Eval($"document.getElementById('mezőID').value='{errecserelem}';");

webview.Eval($"document.getElementById('mezőID').blur();");

2021. aug. 12. 21:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Úgy sem jó sajnos, de azért köszönöm hogy próbáltál segíteni
2021. aug. 12. 21:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha a Chrome (vagy akármilyen böngésző) developer konzoljából futtatod le ugyanezt a kódot, akkor sem működik? Mert ha ott sem megy, akkor az event nem jó, amit ki akarsz kényszeríteni a weboldalról.

Egyébként nyugodtan írj privátot itt Gyakorin, akár felvehetjük egymást valami instant üzenetküldőn is, és akkor tudok segíteni ha a konkrét weboldalt is elküldöd.

2021. aug. 12. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!