Javascript segítség?
Van egy honlap, ahol egymás után szerepelnek bemeneti mezők és van egy olyan funkciója, hogy ha beírok egy bizonyos mezőbe egy számot és nyomok egy TAB-ot, vagy elkattintok máshova a lapon belül, akkor a többi mezőt automatikusan kitölti.
Egy androidos alkalmazást készítek xamarin.forms-al. Az alkalmazás egyik funkciója, hogy ezt a webes formot töltené ki az alkalmazásban eltárolt adatokkal.
A problémám az, hogy miután az alkalmazásom kitölti azt a bizonyos mezőt automatikusan, a weblap nem egészíti ki a saját mezőit. Hiába csináltam meg, hogy kattintson egyet, vagy ugorjon a következő mezőre, egyszerűen nem tölti ki a többi mezőt.
Nincs valakinek esetleg egy ötlete?
Előre is köszönöm a segítséget!
Miután a mezőt kitöltötted, hívd meg rá a blur() eseményt, ami olyan, mintha kikattintanál, hátha erre az eseményre van bekötve a weboldal autocomplete funkciója.
document.getElementById("mezőID").blur()
Ahogy nézegettem, itt tényleg blur()-t használ. Tudom hogy hülye kérdés de mit ronthatok el? Kezdő vagyok még javascriptben.
webview.Eval($"var x = document.getElementById('mezőID').value='{errecserelem}';");
webview.Eval("var y = document.getElementById('mezőID').blur();");
Szükséges a "var x" és "var y" ide? Szerintem csak futtasd őket simán:
webview.Eval($"document.getElementById('mezőID').value='{errecserelem}';");
webview.Eval($"document.getElementById('mezőID').blur();");
Ha a Chrome (vagy akármilyen böngésző) developer konzoljából futtatod le ugyanezt a kódot, akkor sem működik? Mert ha ott sem megy, akkor az event nem jó, amit ki akarsz kényszeríteni a weboldalról.
Egyébként nyugodtan írj privátot itt Gyakorin, akár felvehetjük egymást valami instant üzenetküldőn is, és akkor tudok segíteni ha a konkrét weboldalt is elküldöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!