Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Devops gyakorlóoldalak léteznek?

Devops gyakorlóoldalak léteznek?

Figyelt kérdés
Ugye vannak ezek a programozós kvíz oldalak, ahol lehet gyakorolni a programozói nyelveket. Engem ilyen oldal érdekelne, csak devops-ból.

2021. aug. 5. 20:48
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Kérlek írd le, hogy mit jelent az hogy "devops". Mire leírod, meg is fogod kapni a válaszodat. Ha nem, akkor segítek.

(mindenféleképpen tudnod kell mi ez, mielőtt bármerre is lépnél)

2021. aug. 5. 21:40
 2/3 anonim ***** válasza:
42%

Devops fogalmat a cegek elegge tagan ertelmezik.

Az en megfogalmazasomban a devops a fejleszto es rendszergazda kevereke.

Jobbanmondva olyan fejleszto aki hidat kepez a tobbi fejleszto es a rendszergazdak kozott.

Velemenyem szerint devops csak fejlesztobol lesz. Rendszergazdabol nem. Devops pedig a semmibol nem szuletik.

Tehat elsonek szerintem fejleszteni tanulj meg. Aztan es kozben rendszergazdai dolgokkal is ismerkedj. Jellemzoen linuxos rendszerekkel. Utana johetnek olyan dolgok mint a konterizacio, ci/cd stb.

A devops uzemeltetni is tud de arra speciel jobbak a rendszergazdak.

Bar sokak szerint a klasszikus rendszergazdak lassan kihalnak.

En elsokorban a webes technologiakban vagyok otthon mint a lamp-os rendszerek, docker git stb.

Ettol persze mas iranyba is van elet. Ott lehetnek a fentiektol elterobb szabalyok.

2021. aug. 6. 07:39
 3/3 anonim ***** válasza:
64%
Bocs elgepeltem. Kontenerizacio. Bar magyarul eleg hulyen hangzik :)
2021. aug. 7. 08:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!