Van esélyem programozói gyakornoki állásra bekerülni, ha nem programozást tanulok az egyetemen, de tudok programozni?
A tudásod a lényeg.
Gyakorolj, tanulj, de ezt gondolom meg is teszed, úgyhogy hagyjuk is.
Írd le a motivációs leveledbe, és interjún is mondd el, hogy elkezdett érdekelni a szakma, véleményed szerint megvan a tudásod etc., és tedd oda magad a szakmai interjún.
De én úgy vettem észre, hogy a gyakornokokat/pályakezdőket jobb helyeken úgyis tanítgatják.
Ha nem a for ciklust kell neked magyarázni, hanem már tudsz apróbb programokat írni x prog. nyelven (pl. tőlem a szakmai interjúmon egy maximum függvényt kértek C-ben, vagyis azt, hogy egy tömbben keressem meg a legnagyobb számot), akkor már lehet esélyed.
Engem is elkezdett érdekelni a szoftveres irány, s hiába végzek lassan villamosmérnökként, az egyetemen nem sokat értettem a progból, úgyhogy nekem is sokat kellett magamtól megtanulni.
Tudom javasolni a udemy-t egyébként. Fizetős, de nagyon jó.
21F
Azért a tanulmányi jogviszonyomról szóló igazolást nem tenném ki az internetre, ha nem baj.
Kénytelen vagy hinni nekem.
"Akik meg úgymond "programozóként" dolgoznak, azok silány fizetésért a kulimunkát végzik valami csöves cégnél, ahol nincs pénz a szakemberek megfizetésére. Ez a valóság. Nem az, amivel ez a tudatlan gyökér hülyít téged."
:DDDDDDDDDDDDD Ettől jó kedvem lett. Csak azt nem értem, miért oszt észt olyan valaki, akinek nincs köze a pályához. Ennyi erővel szoptatási tanácsokat, vagy fogyókúrás recepeteket is megoszthatna, még az is lehet, hogy ezekhez ért is valamennyire :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!