Mi a hiba ebben a Python kódban?
Figyelt kérdés
Azt értem hogy tuple-nek nem lehetnek kulcsai, de nem értem hol van tuple, ahol nem kéne.
Meg a file_handler importálásánál is van valami.
(Még kezdő vagyok Pythonban, kicsit nehezen látom át)
2021. júl. 6. 13:08
1/6 anonim válasza:
Dictionary-ben van key, nem tuple-ban.
2/6 anonim válasza:
Amikor meghívod ezt
write_dicts_to_csv(file_name, sales)
nézd meg, pontosan mit adsz át neki második paraméterként.
3/6 anonim válasza:
Mellékes tanács: a __pycache__/-t rakd bele a .gitignore-ba
4/6 A kérdező kommentje:
Hogyan tudom megoldani hogy ne lista vagy tuple legyen? Próbáltam, hogy a list_of_records helyett csináltam egy dict_of_records változót, aminek dictionary az értéke, de így egy TypeErrort kapok (tuple indices must be integers or slices, not str)
2021. júl. 7. 10:24
5/6 anonim válasza:
Ahol meghívod a függvényt, hívás előtt, írasd ki a 2. paraméter értékét, és látni fogod, mit adsz át.
6/6 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldani, tényleg az volt a gond, hogy az első függvény nem listát adott vissza. Köszönöm a segítséget!
2021. júl. 8. 10:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!