Hogyan lehet apk fájlokat módosítani?
Néztem több videót is róla de valamiért a módosítottak sosem települnek fel.
Próbáltam apk easy tool-al de már a legelején hibát jelzet. Láttam olyat is hogy kitömörítették módosították majd vissza és át írták apk-ra. De amikor csak paintbe rajzoltam át az egyik képet már akkor sem működött utána.
Az apk alapból működik.
Az APK (android package) igazából csak nem egy ZIP, minden továbni nélkül ki lehet tömöríteni.
Módosítani azonban kódvisszafejtés nélkül nem tudsz benne semmit úgy, hogy az appodban az meg is jelenjen. Ehhez az eredeti projekt kell, megtenni a módosítást, majd újrabuildelni, és akkor legenerálódik az új APK.
Kb 10 éve lehetett simán kitömöríteni és módosítani telefonos játékokat, de ez APKn nem lehetséges.
Amit a kérdező említett, grafikai dolgokat amik nem a futtatható fájl részei, simán meg kellene tudni változtatni, ugyanis ezeket futásidőben tölti be a program.
"sosem települnek fel"
"hibát jelzet"
"már akkor sem működött utána"
Pontosabban??
Amikor egy módosítottat akarok telepíteni akkor szépen betölteni majd azt írja hogy gond volt a csomaggal.
Vagy megkérdezi hogy telepítse -e rámegyek hogy igen majd tölt egy kicsit és utána közli hogy nincs telepítve és kész.
(nem túl bőbeszédű telefon).
Amikor apk easy tool-lal próbáltam akkor betöltöttem a browseval az apk-t majd rámentem a decompile-ra. Ekkor feldobot egy hiba üzenetet.
"Nem kezelt kivétel történt az alkalmazásban. Ha a Folytatás gombra kattint, az alkalmazás figyelmen kívül hagyja a hibát, és megpróbálja folytatni a futását. A Kilépés gombra kattintva azonnal bezárhatja az alkalmazást."
Folytatásra kattintva a tálcán látom hogy töltöget valamit egyébként meg inaktíva válnak a gombok a programon. A tálcán az ikonján nem konkrét töltési csík van az amikor egy zöld vonal betölt gyorsan majd újra és újra. Vártam vele már sokat hát ha történik valami de ennél nem lépet tovább.
A kódot valóban nem akarom át írni az jó ahogy van csak hanganyagokat akarok lecserélni és max talán az ikonra egy kis ábrát rá rajzolni hogy látszódjon rajta hogy ez egy módosított.
Megvan a probléma.
Az APK Easy Tool lett végül a nyerő. Annyi hogy a program maga portable de kell hozzá a JDK. Ez hiányzott az én gépemről de most már fut szépen és sikerült módosítanom is képet és hanganyagot is az alkalmazásban. Le is teszteltem feltelepült és működött gond nélkül.
Ez többek között annak is szól akinek már 2 válaszát is törölte a moderátor (valószínűleg ugyan ahhoz tartoztak). Nem csak hogy lehetséges de könnyű is.
Furrytail Cyanfoxe neked külön köszönöm hogy próbáltál segíteni és hogy úgy álltál hozzá hogy lehetséges.
Ilyenkor leginkább a moderátort sajnálom. Az ilyenek csak munkát csinálnak neki. Képtelenek rájönni arra hogy úgy se érnek el semmit akkor ha nem képesek normális stílusban válaszolni.
Köszönöm hogy leírtad hogyan sikerült végül. Sokat segített.
Szívesen.
Azóta a 3. törlése is meg volt már.
Úgy látszik tanult is belőle. Most már privát üzeneteket ír.
Nem láttam az előző válaszait itt de megértem hogy miért lettek törölve ha azok is ilyenek voltak.
Sajnálom.
Ne foglalkozz vele. Valószínűleg (és remélem is hogy) csak egy gyerek. Aki lehet így vezeti le a stresszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!