Meg tudnátok oldani nekem egy főiskola/egyetemi szintű PHP/MySQL beadandót, vizsgát?
Többit privátban tudom küldeni.
Előre is köszönöm!
ha én megoldom, attól neked miért jó?
ettől függtelenül küldd
4. Szirty: Nem értem hogyha ez a tárgy nem is kapcsolódik a munkámhoz és az érdeklődési körömhöz sem, akkor attól mitől lennék rossz szakember (akár most, akár a jövőben) hogy van egy tárgyam amire a munka és az iskola többi tárgya mellett már nem maradt se agyi kapacitásom se energiám.
Amúgy IT-s vagyok, de azt mondod hogy amiért nem vagyok jó PHP-ból ezért nem fogom tudni végezni a munkám és CISCO eszközöket configolni?
Nem értem miért vannak ilyen emberek akik hozzá sem tudnak, vagy csak nem akar szólni a témához de azért a beszolás begépeléséhez nem lusták, és arra van idejük.
Köszönöm hogy aggódsz értem de a munkahelyemen elégedettek a munkámmal és én is úgy vélem hogy nem csinálom rosszul amit csinálok.
"4. Szirty: Nem értem hogyha ez a tárgy nem is kapcsolódik..."
Ha elolvasod a saját kérdésed amit kiírtál, mert nem emlékszel mit is írtál, akkor kiderül, hogy az amit nem értesz, nincs benne a kérdésedben!
Én nem tudhatom hogy amire jelentkeztél oda miért jelentkeztél, és ott miért tanítanak olyasmit aminek semmi köze ehhez.
Ugyanakkor (visszatérve szigorúan a kérdésed tartalmára) lássuk be, hogy ha valaki vizsgafeladat megoldását várja másoktól az... hát erősen visszatetsző dolog.
Értem én hogy lexarod a PHP/MySQL témát és úgy gondolod nem akarsz vele soha foglalkozni a jövőben.
Szerezni fogsz egy "papírt" ami alapján értesz hozzá.
Ez valahol az oktatási rendszer hibája is, de igyekeznek univerzálisan a témán belül "mindenre" megtanítani. Ezt te most lábbal tiprod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!