Az udemy mennyire megbízható és erős tanfolyamokat ad?
Igen, én is úgy tudom, hogy bárki feltölthet tanfolyamot és aztán akik megvették, azok értékelik. Az oldal viszont elég régóta működik és ha nem lennének rajta használható tanfolyamok, akkor nem tudna.
Edx-et, coursera-t nézted már? Ott nincs olyan, ami érdekel? Ezeken a legtöbb képzés ingyenes.
Mivel az udemy csak a felületet adja, nem tudjuk mennyire megbízhatóak és erősek a tanfolyamok. Ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy a használtautó.hu-n milyen állapotú autókat lehet találni. Amilyet feltöltenek, olyan. Maga az oldal megbízható, de ettől a tartalom lehet szar.
"Pl a wikipédia is hasonlóan működik (csak az szöveges), mégis azt használják a legtöbben :)"
Igen, azt használják a legtöbben, és van is benne rengeteg hiba, pont amiatt hogy hozzá nem értők is belenyúlnak sokszor.
Nekem sose volt bajom az Udemy-vel. Ha viszonylag nagy számú hallgatósága van valakinek vagy 4.3+ értékelése, az már jó szokott lenni. Persze függ előadó-előadó anyag összeállítástól is.
Jómagam, innen tanultam meg:
- Angulart
- Spring-et
- Docker és Kubernetes használatát
- MongoDB adatbázist
- Kafka message queue rendszert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!