Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Az udemy mennyire megbízható...

Az udemy mennyire megbízható és erős tanfolyamokat ad?

Figyelt kérdés
Illetve hogy mennyire megbízható maga az oldal, mert úgy tűnik mintha sima tagok által létrehozott tanfolyamok lennének.
2021. jún. 11. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is úgy tudom, hogy bárki feltölthet tanfolyamot és aztán akik megvették, azok értékelik. Az oldal viszont elég régóta működik és ha nem lennének rajta használható tanfolyamok, akkor nem tudna.

Edx-et, coursera-t nézted már? Ott nincs olyan, ami érdekel? Ezeken a legtöbb képzés ingyenes.

2021. jún. 11. 17:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Tetszik az udemy is, ezért is regisztráltam. Aki elkészítette a tanfolyamot biztos az is nagyon ért hozzá, ráadásul többféle tanfolyam közül lehet választani. Igazából főleg az érdekelne, hogy mennyire megbízható, attól nekem még nem rosszabb, hogy a feltöltők is csinálhatnak tanfolyamot. Pl a wikipédia is hasonlóan működik (csak az szöveges), mégis azt használják a legtöbben :)
2021. jún. 11. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mivel az udemy csak a felületet adja, nem tudjuk mennyire megbízhatóak és erősek a tanfolyamok. Ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy a használtautó.hu-n milyen állapotú autókat lehet találni. Amilyet feltöltenek, olyan. Maga az oldal megbízható, de ettől a tartalom lehet szar.

"Pl a wikipédia is hasonlóan működik (csak az szöveges), mégis azt használják a legtöbben :)"

Igen, azt használják a legtöbben, és van is benne rengeteg hiba, pont amiatt hogy hozzá nem értők is belenyúlnak sokszor.

2021. jún. 12. 03:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sose volt bajom az Udemy-vel. Ha viszonylag nagy számú hallgatósága van valakinek vagy 4.3+ értékelése, az már jó szokott lenni. Persze függ előadó-előadó anyag összeállítástól is.

Jómagam, innen tanultam meg:

- Angulart

- Spring-et

- Docker és Kubernetes használatát

- MongoDB adatbázist

- Kafka message queue rendszert

2021. jún. 12. 08:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A feedback-rendszer mindig is jól működött, amit sokan sokszor jónak jelöltek, az már egy objektív kiindulási pont lehet. Viszont azt ajánlom, hogy amíg csak böngészgeted az oldalt, addig ne regisztrálj, és inkognitó módban látogasd az oldalt, mert ugyanúgy trükközgetnek az árakkal, mint a repülőtársaságok.
2021. jún. 13. 08:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Vannak best seller kurzusok, amiket már több ezren megvettek. Azok jók szoktak lenni.
2021. jún. 13. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!