Hogyan lehet ezt a kép slidert reszponzívá tenni?
Először a media query-re gondoltam, hogy azzal lehetne reszponzívá tenni, viszont nem tudom, hogy hogyan. Valami ötlet?
Olvasd el a
"Sliderek reszponzívvá tétele gyorsan és fájdalommentesen" című könyvet.
Nem értem, hogy ha nem értesz hozzá akkor miért szólsz hozzá?
Én személy szerint nem tudom egyedül megcsinálni, ezért is kértem segítséget.
Megnéztem, amit linkeltél, meg a "reszponzív"-szó jelentését is...
Reszponzív:
...nos számomra a csúszka (slider) eléggé érzékenynek, kedvezően reagálónak, könnyen vezethetőnek, fogékonynak tűnik!
:-)
"nos számomra a csúszka (slider) eléggé érzékenynek, kedvezően reagálónak, könnyen vezethetőnek, fogékonynak tűnik!"
Látom, megint total eclipse van nálad, földműves. :)))
A reszponzív azt jelenti, hogy adott felbontáshoz alkalmazkodó tartalom. Tehát nem csúszik össze, nem hullik szét egy átméretezés során és kezelhető is marad.
#4-nak: f*s.zkalap! ...ha már ennyire haverok vagyunk... :-)
Látom még a lexikonoknál is okosabb vagy, hogy rakott volna anyád a föld alá, mikor kiestél belőle... :-)
Tudod, olcsójános, amikor azt a lexikont horgolták amire te hivatkozol, akkor még a WEB nem létezett és te is alatta voltál a nyolcvanhatodik életévednek.
Az sem mellékes, hogy a szavak jelentéstartalma idővel változik, de legalábbis, változhat.
További kellemes lexikon-szopogatást kivánok.
#6-nak: f*s.zkalap! :-)
Ez a szó mindegyik lexikonban ugyanazzal a jelentéstartalommal bír, idővel sem változik. :-)
Hazavágtátok a kérdésemet :D
Valaki biztosan tudja rá a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!