Mennyi idő alatt lehet megtanulni androidra alkalmazást fejleszteni?
Figyelt kérdés
Alap phyton, java ismereteim vannak. Egy nyár elég ahhoz, hogy megtanuljak androidra appokat csinalni?2021. jún. 3. 04:39
1/8 anonim válasza:
Alap szintű appokhoz elég lehet, de olyanhoz amivel pénzt is keresnél illetve céghez el tudj helyezkedni én úgy gondolom kevés ez az idő.
2/8 anonim válasza:
"Alap phyton, java ismereteim vannak."
A nagy lóf.szt vannak.
Ha lennének, nem jönnél ilyen baromságot kérdezni.
3/8 anonim válasza:
Egy nyar 3 honap, ha havi 20 nappal szamolunk es mondjuk 4 orat foglalkozol vele egy nap, akkor 3x20x4 = 240 ora. Ennek a fele is eleg gyakorlatilag.
4/8 anonim válasza:
Ha tapasztalt fejlesztő lennél, akkor gyakorlatilag egy délután alatt fel tudnád mérni, miben más ez a platform, mint az eddig használtak. Másnap délelőtt már simán összedobnál egy számológépet.
5/8 anonim válasza:
#3 #4
Piacképes tudást ennyi idő alatt egy új rendszerről nem lehet szerezni, úgy hogy csak alapismereti vannak.
6/8 anonim válasza:
A kérdező nem is beszélt piacképes tudásról. Aki itt kérdezget, annak aligha lenne reális ez a cél.
7/8 anonim válasza:
Az a szép benne, hogy ez nem ilyen mindent-vagy-semmit dolog. Ha rászánod a nyarat, biztosan el tudsz jutni olyan szintre, hogy egy csomó dolgot meg tudsz csinálni.
8/8 anonim válasza:
Anno egyetem előtt kb 3 hónapot foglalkoztam vele, mert a Java elkezdett érdekelni és ezen a téren próbáltam kibontakozni.
A végére már alap applikációkat csináltam, amik bőven úgy néztek ki és viselkedtek mintha nem csak tanuló projektek lettek volna és volt marginális hasznuk, azaz pl.: különféle api-okról különféle adatokat szedtek és azok alapján különféle dolgokat csináltak.
Nem nagy dolog, de ekkor azon a szinten voltam mint te. Azaz kezdő és ötletem sem volt igazából mit csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!