Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyi idő alatt lehet megtanu...

Mennyi idő alatt lehet megtanulni androidra alkalmazást fejleszteni?

Figyelt kérdés
Alap phyton, java ismereteim vannak. Egy nyár elég ahhoz, hogy megtanuljak androidra appokat csinalni?
2021. jún. 3. 04:39
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Alap szintű appokhoz elég lehet, de olyanhoz amivel pénzt is keresnél illetve céghez el tudj helyezkedni én úgy gondolom kevés ez az idő.
2021. jún. 3. 06:56
 2/8 anonim ***** válasza:
33%

"Alap phyton, java ismereteim vannak."

A nagy lóf.szt vannak.

Ha lennének, nem jönnél ilyen baromságot kérdezni.

2021. jún. 3. 06:59
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Egy nyar 3 honap, ha havi 20 nappal szamolunk es mondjuk 4 orat foglalkozol vele egy nap, akkor 3x20x4 = 240 ora. Ennek a fele is eleg gyakorlatilag.
2021. jún. 3. 08:15
 4/8 anonim ***** válasza:
35%
Ha tapasztalt fejlesztő lennél, akkor gyakorlatilag egy délután alatt fel tudnád mérni, miben más ez a platform, mint az eddig használtak. Másnap délelőtt már simán összedobnál egy számológépet.
2021. jún. 3. 08:40
 5/8 anonim ***** válasza:
73%

#3 #4

Piacképes tudást ennyi idő alatt egy új rendszerről nem lehet szerezni, úgy hogy csak alapismereti vannak.

2021. jún. 3. 08:47
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
A kérdező nem is beszélt piacképes tudásról. Aki itt kérdezget, annak aligha lenne reális ez a cél.
2021. jún. 3. 09:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a szép benne, hogy ez nem ilyen mindent-vagy-semmit dolog. Ha rászánod a nyarat, biztosan el tudsz jutni olyan szintre, hogy egy csomó dolgot meg tudsz csinálni.
2021. jún. 3. 19:50
 8/8 anonim ***** válasza:
66%

Anno egyetem előtt kb 3 hónapot foglalkoztam vele, mert a Java elkezdett érdekelni és ezen a téren próbáltam kibontakozni.

A végére már alap applikációkat csináltam, amik bőven úgy néztek ki és viselkedtek mintha nem csak tanuló projektek lettek volna és volt marginális hasznuk, azaz pl.: különféle api-okról különféle adatokat szedtek és azok alapján különféle dolgokat csináltak.

Nem nagy dolog, de ekkor azon a szinten voltam mint te. Azaz kezdő és ötletem sem volt igazából mit csinálok.

2021. jún. 3. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!