Van aki jártas Jupyter notebook használatában? Egy feladat megoldásában kellene segíteni.
Sajnos nem tudok megoldani egy feladatod. Minden segítséget szívesen fogadok. Aki tud segíteni, azzal felvenném a kapcsolatot.
Előre is köszönöm!
"Én írtam neki privátot, és simán megcsinálom neki a nulláról ingyen, "
Nálam néhány használt zokni, meg alsógatya van. Azokat kéne kimosni. Hamar megleszel vele.
Huh, mosni nem szeretek, de kódolni igen.
Meg ha nekem tényleg 5-10 perc megcsinálni valamit, amitől más napokat szenvedne, akkor mért ne? Engem ilyen érvek, hogy "akkor nem tanul belőle semmit", meg "nehogy már így legyen diplomája" azok hidegen hagynak :D
"akkor nem tanul belőle semmit"
Akkor van fejlődés ha ő próbálja használni a fejét nem pedig mások helyette. Sok válaszadó igaznak tartsa ezt ezért segítséget nyújtanak ahelyett,hogy szájukba tolnák a sült galambot. Ebből kifolyólag úgy gondolom,hogy te nem segítesz a kérdezőnek hanem próbálod átvenni a helyét csak mert neked örömet okoz az,hogy valszeg többnyire könnyű feladatokat oldhatsz meg amit majd meg is köszön neked a végén és kapsz egy dupla endorfin csomagot.
>Engem ilyen érvek, hogy "akkor nem tanul belőle semmit", meg >"nehogy már így legyen diplomája" azok hidegen hagynak
Na, ez a baj, látod.
Szerencsére sikerült magamnak megoldanom. De nagyon szépen köszönöm a segítő szándékot.
Senkitől nem vártam el, hogy helyettem csinálja meg. Bőven elég lett volna, ha elmondja, hogy hol hibáztam. Dolgoztam eleget a feladattal, csak egy hiba miatt nem jött ki a kívánt érték. Mivel nem tudtam, hogy hol a hiba, ezért tettem fel a kérdést, hogy hátha valaki tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!