Ha megtanulom a Python programozási nyelvet, akkor fogok tudni weboldalt készíteni?
Python -al webszervert tudsz üzemeltetni, és értelmeztetni a GET/POST adatokat...
DE! Ez egy szerver oldali nyelv, ettől még nem fogsz tudni weboldalt készíteni.
A WEB HTML és CSS leíró nyelv a fő megjelenítési rétege, és JavaScript ami rengeteget szokott segíteni FrontEnd oldalon.
Python -al max BackEnd oldalon boldogulsz.
Tehát csak a weboldal szerver oldali részét, Front - tartalmi részét nem, ahhoz további nyelvek szükségesek.
Köszi a válaszokat!
Egyelőre Pythont van lehetőségem hozzáértő emberrel tanulni, ingyen.
Azért ezt elkezdem, mert mondta hogyha az angol megy, akkor nem baj hogy infós téren 0 vagyok, majd segít, teljesen az alapoktól kezdjük...
De addig is érdekelne, hogy majd mellé, második nyelvnek mit lenne érdemes tanulnom, ha weboldalt szeretnék majd egyszer készíteni.
A JavaScriptről az olvastam/hallottam hogy a frameworkök miatt nagyon bonyolult...
A python állások nagy része magas fokú szakértelmet igényel(pl AI vagy erős backend) és általában nincs olyan, hogy csak python programozó. Ne feltétlen erre a nyelvre tegyél fel mindent ,próbálj meg több mindent megismerni.
Ha weblapot akarsz a HTML CSS alap, ha még nem ismered ezeket feltétlen ezzel kezdd.
Frontendhez tényleg JavaSript kell és ezt azért is ajánlom, mert kezdőként sokkal látványosabb dolgokat tehetsz benne, így a sikerélményed is nagyobb lehet.
"Ha megtanulom a Python programozási nyelvet, akkor fogok tudni weboldalt készíteni?"
Egyre agyasabb kérdések születnek, komolyan várom már a következőket:
- "Ha megtanulok biciklizni, akkor tudni fogok vadászrepülőt vezetni?"
(végülis egy darabig biztos sikerül elvezetni... :-) )
- "Ha megtanulom, hogy kell tükörtojást sütni, akkor tudni fogok képviselőfánkot is csinálni?"
- "Ha megb.a*szok egy struccot, akkor az elefánt le tudd cuppantani?"
:-)
Annyiszor megjósolták már a világvégét, mi a f.s*zé késik??? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!