Valaki aki ért a c++ hoz segítene ?
Ez eléggé platformspecifikus kérdés.
Milyen operációs rendszerről, programozási környezetről, illetve keretrendszerről, és milyen API-ról lenne szó? Csak mert tök máshogy kell megcsinálni mondjuk Windows alatt Visual C++-ban, GDI-vel, meg tök másképp kell Linuxon GCC-vel és Framebufferrel. De szintén máshogy kell Windows alatt GCC-ben, DirectX-szel.
Nekem is lenne egy kérdésem, ha már ...
Áruld el légyszives, hogy kötöttél ki éppen a cé pluszplusz-nál, ha ennyire káprázatosan nihil vagy mindenhez, ami a programozással kapcsolatos?
Semmi platformspecifikus dolog sincs benne. Az egy dolog, hogy meg tudsz jeleníteni egy képpontot a képernyőn (részletkérdés), ráadásul az RGB(A) színkomponensek alapján.
Tételezzük fel, hogy a fentiek mennek, nos akkor már csak az adott képformátumot kell tanulmányoznod. Egyik-másiknak egészen részletes leírását is megtalálod a neten, másokat viszont majdnhogynem úgy kell "kitalálni".
Először is milyen képet szeretnél megjeleníteni?
"Semmi platformspecifikus dolog sincs benne."
Egyre jobban árad belőled a sötétség. Nincs közöd ehhez sem, ne vakkants bele.
Manapság a képeket senki nem pixelenként rajzolja ki. Az még az ókorban volt, annak meg már vége lett akkor, amikor te betöltötted a hetvennyolcat.
Hülyeségeket írsz, tudatlan vagy, félrevezeted a kérdezőt, nincs semmi hasznod, kártékony minden megnyilvánulásod és még magadnak is ártasz, mert mások megtudják rólad, hogy mennyire ostoba, kis töpszli pancser vagy.
Persze nem kötelező abbahagynod. Mesélhetsz még arról, hogy szoktál írni védett módú assembly programokat, BIOS-ra támaszkodva. Vagy esetleg hagynád, hogy megcsodáljuk az általad feltalált LiFo stacket.
.oo[*_*]oo.
#5+#6: elolvasva ezt a két hozzászólásodat, egészen jó önjellemzést adtál magadról, ugyanis se a kérdésre nem válaszoltál, sértegetsz másokat, amibe csak tudsz belekötsz, szóval ahogy írtad: kártékony vagy, sötét, és semmi hasznod sincs...
Mellesleg visszatérve a kép kirajzolására, nos itt szerintem sokan kiváncsiak lennének arra, hogy te hogyan is rajzolsz ki egy képet MANAPSÁG! :-)
Hiszen te olyan világos vagy... :-)
A LIFO-FIFO-nak ehhez a kérdéshez oltárira nincs is köze, illetve a FIFO-nak van, pl a GIF képek megjelenítésekor, amikor a bitfolyamot dolgozod fel, de ugye mivel MANAPSÁG nem divat a gondolkozás (lásd önmagad), így nekem fogalmam sincs arról, hogy te mint az univerzum etalonja hogy oldanád ezt meg.
"illetve a FIFO-nak van, pl a GIF képek megjelenítésekor, amikor a bitfolyamot dolgozod fel,"
Már fáj a hasam, annyit röhögtem rajtad.
Neked a gif képek megjelenítéséhez sincs semmi közöd, pont úgy nincs, mint egy veremhez, vagy egy sorhoz. Soha életedben nem használtál ilyesmit, mert mihez is használtál volna, na meg, nem is igen tudnál.
A .gif képek egyébként futamhossz kódolt, kompresszált adattömbök. Az életben nem tudnád őket kinyitni, a tartalmukat megjeleníteni.
Na, most már ezt is tudod, vénember.
#8-nak: Bocs, hogy csak most válaszolok, de volt egy csomó hasznosabb dolgom is... :-) Pl szarás... :-)
...még mindig nem válaszoltál erre a kérdésre. Persze minden más baromságról szövegelsz, így vezeted félre a kérdezőt... :-) Ugye te kis ostoba töpszli pancser :-)
Sok abnormális emberrel találkoztam már, de b*szki te übereled az összesset... :-)
Amint az már mindenkinek leeshetett, iszonyatossan lassú a felfogásod is.
Ennyi hablatyot összehordani.
De köszi, hogy bebizonyítottad mennyire nem értesz semmihez, csak a kötöszködéshez... :-) ...más szemében a szálkát is! :-)
Pl.:
A RLE (futamhossz kódolás: Run-Lenght Encoding) az egyik legáltalánosabban használt eljárás, amit rengeteg helyen használnak, mondhatni egy primitív procedúra, amit már gimnáziumban is tanítanak... A GIF-ben éppen nincs... :-) A GIF mint mondtam egy FIFO memória-struktúrával (SOR) feldolgozható bit-stream-et (bit-folyamot) használ amit LZW (Lempel-Ziv-Welch) tömörítéssel tárol.
A gyengébbek kedvéért (a kedvedért):
Fárasztó egy barom vagy! Anyád hogy bírt elviselni? :-)
De ennél még a JPEG is érdekesebb, ahol meg diszkrét koszinusz transzformációt használnak... :-) Itt vajon mibe fogsz belekötni, takonyember? :-)
De most már tényleg válaszolhatnál a kérdésre is! :-)
Röhögcsélés helyett...
Még mindig kiváncsi vagyok arra, hogy MANAPSÁG hogyan jeleníted meg a képeket??? :-) Az már kiderült, hogy nem használsz képpontot... :-)
ui.: Téged is egy VEREM-be kellene elrakni, de úgy, hogy ne lehessen kivenni onnan... :-)
Tudtam, hogy beszopod a futamhossz kódolást, ostoba néger.
Az mondjuk szép, hogy neked egy nap kellett összeguglizni a válaszra valót, csak, hogy ne szopj még egy akkorát, mint a FiFo-val. Izzottak is a google szerverei.
A magyar nyelv című általános iskolai tárgyra mondjuk rágyúrhattál volna. De hát, nem tetted, így lett belőled az a buta segédmunkás, aki vagy.
"A GIF mint mondtam egy FIFO memória-struktúrával"
Ne erőlködj vénember. Nem megy ez neked, meg már, amúgy is szagod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!