"Hard disk error" hogyan javítható?
Figyelt kérdés
Feltelepítettem az operációs rendszert. Másnap bekapcsoltam a gépet, nem tölt be az oprendszer és ez az üzenet fogadott. Mi lehet a baj? Hogyan tudom javítani?2021. márc. 22. 16:24
4/12 anonim válasza:
a kürt nagyon drága
az első két kérdésre válaszolj
5/12 anonim válasza:
Drága, mert értenek hozzá és hardware-esen is hozzányúlnak, nemcsak software-es adatmentés
még 1-2 cég van, akik bizonyos típusokkal bizonyos hibákkal foglalkoznak hardware-esen is
7/12 anonim válasza:
Ha a kábelek rendben, akkor HDD csere.
8/12 A kérdező kommentje:
Jók a kábelek. Ellenőriztem egy kölcsönkapott merevlemezzel is, azzal rendben megy minden.
Azóta újratelepítettem, megint ugyan az. Működik telepítés után. Viszont ha kikapcsolom a gépet és visszakapcsolom, akkor a Hard Disk Error hibaüzenet fogad és nem tölt be az oprendszer.
2021. márc. 22. 17:22
10/12 anonim válasza:
biztonsági mentésekről gondoskodni kell és a kürt beqaphatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!