Brackets live editor segítség?
Nagyon nagyon az elején járok, viszont már most elakadtam.
Mellékelem a képen a problémám
Bal oldalt van a videó ami alapján tanulgatok
Illetve a böngésző amiben megkéne nyílnia a Live Editor segítségével az oldalnak.
gondolom az url megadást rontom el és ezért nem tölt be, viszont ötletem sincs, hogy mire kéne átírni, mert a videóban annyi szerepel, hogy azt a mappát adjam meg amiben ugye a Bracketsben is dolgozok.
Ez szerepel a jobb oldalt.
Tudom nagyon amatőr vagyok, de elakadtam és megköszönném a segítséget.:'D
#1: A Brackets az Adobe által - már nem sokáig, szeptember elsején befejezik a fejlesztését, de lelkes amatőrök továbbvihetik - fejlesztett ingyenes és nyílt forrású kódszerkesztő alkalmazás:
Kb olyan mint a Microsoft hasonló terméke a VS Code (illetve annak kémkedő telemetriájától megszabadított változata a Codium) vagy a Sublime Text.
Mint minden ilyen kódszerkesztő, ez is rendelkezik/felvértezhető "élő nézettel" ("live preview", nem "live edit") - amik egyfajta webszervert adnak, ahol a kód kódszerkesztőben való frissülésekor maga az oldal is változik a megnyitott böngészőben - de azok általában nem támogatják a szerveroldali kódok futtatását, ahhoz webszerver - Windows és PHP esetén például ilyen a XAMMP ( [link] ) - kell, erről itt írnak bővebben:
Kérdés az, hogy a webszerverben a megadott "demo" könyvtár fel lett-e víve, mert nagyon gyanús, hogy azt hiányolja.
Istenem de hülye vagyok, közben rájöttem igen.
Hogy nem tettem bele ezt a mappát a a könyvtárába ezért nem találta..
Bocsi, hogy raboltam az időtöket ilyen hülyeséggel, de végre rájöttem :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!