Mi a kurzormozgató nyilak kódja?
Figyelt kérdés
Még mielőtt megkapom azt, hogy lusta vagyok és nem keresek utána.. De utána kerestem és nem találtam, azért teszem fel itt a kérdést. Na szóval, az a kód kéne ami például az "f" betűnél a 102 a "w" betűnél a 119. Próbáltam ilyen 31 32 stb.. De azokkal nem működött.2021. márc. 10. 20:17
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
#1-es vagyok, annyi lemaradt, hogy az első linken van VisualBasic.Net és C# is, a 2. és a 3. talán csak C#, de nem vagyok képben.
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Nem kételkedem benne, hogy kerested, de a keresés is egy kompetencia, amit lehet fejleszteni. ;)
Ha pedig programozol, mi gátol meg abban, hogy írj egy olyan programot, ami a beolvasott karakter/billentyű kódját kiírja? Így pár perc alatt kdieríthetnéd. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!