Acess adatbazis kerdesekben tudnatok segiteni?
1. Mi az elsődleges kulcs? Fogalmazza meg egyszerűen!
2. Melyik az a mező, ami tartalmát az ACCESS automatikusan tölti, és elsődleges
kulcsnak alkalmas?
3. Össze szabad relációsan kapcsolni egy szöveg és egy szám típusú mezőt? Mi lesz a
következménye, ha mégis megtesszük?
4. Milyen értékeket vehet fel a logikai típusú mező?
5. Milyen logikai kapcsolatokat használnak az adatbáziskezelők? Sorolja fel, és
magyarázza el a kapcsolatok lehetséges eredményeit!
6. Helyben szűrésnél két határérték közti elemek kiszűrésére milyen feltételeket
használhatunk? (Pontosan le kell írni!)
7. Nem pontos egyezést milyen kulcsszóval, és hogyan írunk fel? A „Bak” betűkkel
kezdődő szavakra hogy írna feltételt?
8. A nem „B-E” betűkkel kezdődő neveket hogy szűrné ki?
9. Hogyan tudjuk kijavítani egy kész űrlap címét?
10. Jelentést csak táblából tudunk készíteni? Mit jelent a jelentésben a csoportosítás?
"A “rohadj google”ba beutottem a kerdeseimet, tobb oldalt atneztem, feladatokat, es ppt is"
Na figy:
1. kérdésedre a válasz
Google: -> beírod -> elsődleges kulcs
Első találat: [link]
Első kérdésedre már megvan a válasz.
Én nem tudom milyen PPT-ket néztél meg ... szerintem hagyd abba az informatika tanulást.
"szerintem hagyd abba az informatika tanulást."
Az a baj, hogy el se kezdte.
Turisztikat tanulok, magam sem tudom minek kell ez nekem
1,2, 4, 5, 9, 10 koszonom meg van
Gondoltam vannak itt ertelmes emberek, akik nem kezdenek el kapasbol seggezni es anyazni
Hanem jo szandekuan segitenek, de tevedtem😌
Nektek tenyleg semmi eletetekXDD
egy szimpla kerdesre kellett volna valaszolni de helyette lealltok vitatkozni es oltogatni a masikat
"Nektek tenyleg semmi eletetekXDD"
Akkor nem lenne életünk, ha elkezdenénk válaszolgatni olyan kérdésekre, amikre választ találhatsz magadtól is. Fél órát kellene rászánnod ... Olyan nehéz? Hagyd abba az egyetemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!