Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Programozók ti fejből vágtok...

Programozók ti fejből vágtok minden használatos git-es parancsot terminálba?

Figyelt kérdés
2021. febr. 22. 15:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%

#23-nek: "Tökéletesen írtál egy választ, amiből semmi nem derült ki"

Sylvester Stallone mondta, hogy NBS... :-)

"Bár itt jegyzem meg, hogy a szakma nyelve az angol."

Az öregek a korukra, a tolvajok meg a becsület szavukra szoktak hivatkozni... :-)

Ha a csapat azt kívánja, hogy divatoljunk, akkor természetesen úszok az árral, de ez van pl nőnapkor is, meg nagy társaságban sem szoktam fingani... Ami nem egészséges! :-)

2021. febr. 23. 11:09
 22/29 anonim ***** válasza:
#20 vagy inkább azért, mert előtte csak a vérpistikeség sütött ki a kommentedből, utána kezdtél el ok nélkül másokat b*zizni.
2021. febr. 23. 13:21
 23/29 anonim ***** válasza:

"KB igen, ugyanis eddig is megvoltak ezek nélkül is az emberek, napersze nem TI... :-)"

Ha egyedül dolgozol vagy kicsi projektek vannak, akkor természetesen megvannak verziókövető rendszere nélkül is az emberek. No, de például egy olyan szoftvernél, tegyük azt egy operációs rendszer vagy bármi más, ahol több ezer ember dolgozik együtt és több százmillió soros kód van ott verziókövető rendszer nélkül -> HALÁL!

2021. febr. 23. 13:30
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

#26-nak: Kicsi a valószínűsége, hogy minden ember operációs rendszert fejlesztene, azt olyanok akarnak csinálni, akiknek éppen most sikerült beírniuk (pontosabban bemásolniuk) egy "Hello World!" programot... :-)

A vérbeli programozó imádja a kihívásokat: "nem tudtad, hogy lehetetlen, ezért megcsináltad"!

Szarok a halálra! :-)

2021. febr. 23. 13:35
 25/29 anonim ***** válasza:
Nem csak opsysek vannak amihez szükség van. Rengeteg szoftver, játék, stb. :). Egyszerűen nem tudnád anélkül csinálni.
2021. febr. 23. 13:47
 26/29 anonim ***** válasza:
Ez a csávó tényleg elmekórtani eset.
2021. febr. 23. 14:10
 27/29 anonim ***** válasza:
27: Szerintem életében nem látott verziókezelő rendszert és azt se tudja, hogyan működik - szerintem alapvető hiányosságai vannak. :)
2021. febr. 23. 14:13
 28/29 anonim ***** válasza:
Most biztos el leszek mondva kontárnak és hogy nem vagyok igazi programozó, de én például nem tudom használni a Gitet CLI-vel. Tudom, hogy elkerülhetetlen olyan helyzetekben, amikor nincs GUI, mert mondjuk egy Docker image-ben tevékenykedem, de ha van, akkor én inkább a produktivitást helyezem előtérbe. Nekem a Git Extensions nagyon kézreáll (pontosabban fogalmazva ehhez vagyok szokva), így amikor csak tudom, azt használom.
2021. febr. 24. 19:47
 29/29 anonim ***** válasza:

Először is, annyira frankó a GyakoriKérdésekPontHu-ban, hogy kitörölnek válaszokat, aztán végül az ember a saját maga sorszámára hivatkozik, nem is csoda, ha végül bekattan... :-)

Mert OK, legyen meg a joguk, hogy kitörölnek egy-egy választ, de akkor legalább a sorszámozást hagynák meg. De végülis, lehet, hogy ez teszi izgalmassá.

#26 (ITGuy, 14:10): "Ez a csávó tényleg elmekórtani eset." - Nos, tudod minden csupán nézőpont kérdése, hidd el nem több!

#27 (anonim, 14:13): "Szerintem életében nem látott verziókezelő rendszert és..." - Nos, tuti csávó lehetsz te is, mert "Szerinted" az 57-et ki fogják húzni a következő lottó-számhúzáson, "Szerinted" holnap sütni fog a nap, "Szerinted" Isten az fekete volt és nő... :-) ...el is nevezünk téged Szerintem-csávónak, hogy ne anonim-ként hivatkozzunk rád.

2021. febr. 24. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!