Programtervező informatikus alapképzéssel, egyetemi tudássall melyik irányba legkönnyebb elmenni? Melyik pályára készít fel legjobban az egyetem tudásban?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy legfőképpen semmire és önképzés kell hozzá, de mégis ki mit gondol erről?
Köszi előre is!!
2021. febr. 18. 12:04
11/15 anonim válasza:
#9-es vagyok:
Ha már irányok voltak a kérdések. Melyik? Bármelyik!
- Fejlesztő (Backend, ForntEnd, Mobile)
- Hálózatos (Hálózat konfiguráció, Cisco/Microtik kezelések, Tázfal, ...)
- DevOps
- Üzemeltető (Linuxok, Virtualizáció, ...)
- Security (Tűzfal, Log elemzés, Network forgalom...)
- Rendszer/Alkalmazás tesztelő
- és hosszú a sor
Életes során nem fogsz 1 helyen maradni. Lesz karierr váltás úgy 2-3x majd, hogy új kihívás után nézz. Ezt is vedd bele. Egyik ismerősöm Üzemeltetőből (állami szektorból) lett DevOps-os (Banki szektorba ment át) nem rég és nincs 40se.
12/15 anonim válasza:
9/11: Te nem vagy erre a pályára való. Mondjuk a 10-es se igazán.
13/15 anonim válasza:
Ha esetleg elmagyaráznád hogy miért nem.
15/15 anonim válasza:
A #12-es egy évek óta itt szenvedő egyén, soha érdemben nem tesz hozzá semmit ezekhez a kérdésekhez. Bármit kérdezel tőle, az egyetem a szentmindenség, mindent ott tanulsz meg, amikor példákat vársz el tőle akkor meg olyanokat dob be amikkel túloznék, ha azt mondanám hogy a pályán lévő emberek pár százaléka foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!