Hogy kell értelmezni ezt a kriptotermelést? 154MH/s Mi alapján adható meg hogy ez mennyi pénzt termel?
Na de hogy még olvasni sem tudsz...
"A rig 2018 áprilisától 2018 októberig üzemelt és ez idő alatt egyszer sem állt le, semmilyen hiba nem volt vele, stabilan működött nagy melegben is 60°C körüli hőmérsékletekkel. 2018 október óta nem volt bekapcsolva, mert nem érte meg nekem üzemeltetni." 😂
"Számológéppel. Miért gondolod hogy jó ötlet valami olyannal foglalkozni, amihez minimálisan sem értesz?"
Nem értem hogy következik nálad egy ember érdeklődéséből mindjárt az azzal való foglalkozás? Talán majd ha érteni fogom majd el fogom dönteni hogy akarok e vele foglalkozni vagy sem.
Termelés egyébként nem mindig jár haszonnal a termelés vég kimenetele mínuszos is lehet ezt hívják veszteségnek. Szal meg kérném a kedves válaszolókat hogy a kérdést ne csak egy dimenzióra korcsosítva próbálják értelmezni.
Tehát hogyan tudom meg állapítani hogy termel e veszteséget vagy sem mielőtt meg veszem és bele dugom a konnektorba? Mit jelent a 154Mh/s? Milyen adatokat kell számításba vennem és miért?
Kérdező.
A kérdésed nem ide való, mivel ez nem prógramozási, hanem közgazdasági tárgyú dolog.
De ha már.
Azt neked soha senki nem fogja tudni megmondani, hogy x gép nálad mennyire lesz veszteséges, vagy nyereséges.
Miért?
Mert senki nem tudja, hogy te lopod, napelemekből nyered-e az energiát, avagy fizetsz érte és ha utóbbi, akkor hol és mennyit.
Azt sem fogják megmondani neked, hogy ha mondjuk kwh-nként 50 HUF-ba kerül felétek az elektromos energia, akkor mennyi lesz a hasznod, mert nem tudják mennyire vagy képben a dolgot illetően, mennyire ismered a bányász szoftvereket, mit kivánnál bányászni és az a kriptovaluta, amit bányászni szándékozol, mennyire lesz elfogadott - vagy sem - a jövőben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!