Windows 10 üzemidelyét és telepítési dátumát hogyan tudnám megváltoztatni?
Figyelt kérdés
2 hete vettem egy notebookot, de a Win10 telepítése után láttam hogy egy évvel kevesebbet mutatott a dátumnál. Ezért beállíttattam vele. Igen ám, de az Aida64 és a gépház szerint nem 2021 hanem 2020 január 28 a telepítés dátuma, és az üzemidő is 365 napról indult. Régebben jártam már úgy hogy ha a Ccleanerben Rendszer/Naplófájlokat ( azthiszem ez volt az ) kijelöltem akkor nullázta az üzemidőt és a telepítési dátum is megváltozott az aktuális dátumra. De most ez nem működik. Van valami opció arra hogy ujratelepítés nélkül nullázzam az üzemidőt? Nagyon zavaró így.2021. febr. 14. 19:00
1/5 anonim válasza:
"Nagyon zavaró így."
Miért is...? Mit zavar egy tetves dátum...?
2/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, egyel fentebbi kategóriába kellett volna tennem.
Az a zavaró hogy nem a valós üzemidőt mutatja, hanem teljesen egy évvel többet, mint ha egy évig ment volna megállás nélkül. Meg hogy nem 2021 hanem 2020 a telepítési dátum.
2021. febr. 14. 19:10
4/5 anonim válasza:
De rajtad kívül ki nézegeti? Te meg tudod.
5/5 anonim válasza:
A 21H1 tavaszi nagyfrissítés resetelni fogja a telepítés dátumát, addig bírd ki.
Ha kikapcsolod a gyorsindítást akkor a bekapcsolás óta eltelt idő is helyreáll. [link]
(de a ki+be kapcsolás helyett egy újraindítás is helyreteszi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!