A BME Moodle rendszerben van valami lehetőség látni az eredményeket?
Pl.: Inspect-re kattintva megkeresem az adott képet és annak a leírásában benne van az válasz is, ha az a kérdés, hogy "Mit ábrázol a kép?"
Van bármilyen más kijátszható gyengesége ennek a Moodle-os online tesztnek?
Ez a példa valós, vagy fantázia? Miért tennék bele az oldal forráskódjába a választ, amit a legutolsó hülye is 2 kattintásból meg tud nyitni? Egyértelmű, hogy nincs ilyen, a válaszok meg egy adatbázisban vannak amihez senki nem fér hozzá. Vedd bele azt a logikus reakciót is, hogy nem hülyék csinálják a Moodle-t, és ha nyilvánosságra kerülne ilyen kritikus hiba vagy fejlesztési megoldás, azt elég gyorsan javítanák is, hogy ne lehessen csalni.
Marad a tanulás.
Google forms-on ha nem állítják be megfelelően lehet látni a megoldást.
(Olyan ZH-k és vizsgán is volt, persze ott okosak voltak így nem lehetett)
Amúgy a példa valós, nem én csináltam, de hallottam mástól.
Nyílván tanulok, mert érdekel is a dolog, csak kíváncsi voltam hogy van-e valami ilyesmi "easy plusz pont" szerezhetőségi lehetőség.
"Hiszen annyira penge vagy, hogy azonnal kapnál"
Igen, Kevin Mitnick is kapott azonnal négy évet.
Le is ülhette rögtön, nem kellett várnia egy percet sem.
Kedvenc aranyköpésem:
"Ha azt kérdeznénk önöktől vizsgán, amit előadáson elmondunk, akkor önök nem a Műszaki Egyetemre járnának, hanem a Színművészeti Főiskolára."
Néha nem elég, hogy ott voltál minden órán, jegyzeteltél és még online jegyzete is van a tantárgynak ami kereshető Ctr + F-el + legalább 1 hetet készülté rá.
Így is lazán írhatsz 1-est :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!