Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » 32 bites adatot 8 bites...

32 bites adatot 8 bites kereséssel nem található meg?

Figyelt kérdés

Ami nekem van hexa editor a telefonon maximális teljesítménye 8 bit, viszont a videóban azt mondta az illető, hogy 32 bites-re állítsam a kereső mezőt.

Mit lehet ilyenkor tenni?

2021. febr. 12. 15:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Gratulálok, legyél nagyon büszke magadra, hogy még játszani sem tudsz! :D

Jobb helyeken ezt a szintet 8-10 évesen már kinövik.

2021. febr. 12. 19:02
 12/16 A kérdező kommentje:

Egyébként találtam a TDU-hoz egy .exe-t (TDU Mod Tool) és helyesen mutatja a pénz összegét, de amikor átírom az a mentés már "uncorrupted" müködik, szóval marad a hex buherálás.

$14940 maradt miután a Lotusz autót béreltek tíz percre és vettem egy házat, egy Alfa Romeo-t, amivel kerestem $5000 egy versennyel.

Szóval én a HxD.exe használom. A "14940" így nem találja meg, át kell alakítani, amihez a telefonon lévő Hex Plus.apk-t használom.

Kijelőlésre kerül a decimal és a mezőbe beírandó a 14940.

Tehát "3a5c" kell keresni.

Ez a játék automatikusan ment és nincs játékvisszatöltés; ezek vannak mindig:

playersave

playersave

Ige

Ha ezt a "Ige" megnyitom a TDU Mod Tool; akkor ezt mutatja:26477

Fingom sincs mi ez. Lehet azért uncorrupted a mentésem, mert ezt is átírtam a kívánt pénzösszegre.

Egyébként megtaláltam a HxD-vel "3a5c" sort.

2021. febr. 12. 20:21
 13/16 anonim ***** válasza:
49%

"Mit lehet ilyenkor tenni?"

Tanulni, bazmeg. Tanulni.

Föld röhej vagy.

2021. febr. 12. 20:44
 14/16 anonim ***** válasza:
49%
Tipikusan az a probléma, hogy az ember nem ért semmihez 14-16 évesen - és eddig csak tutorialok alaján próbálkozott, majd belefut egy egyedi hibába, ami neki nem működik. :)).
2021. febr. 12. 21:19
 15/16 A kérdező kommentje:

Ez a TDU1 savegame file igen furcsán muzsikál.

Mindent rendesen hexeltem pénzt és sohasem volt jó "unreadable".

Majd éreztem hogy itt máshol van a kutya elásva. Szóval csináltam egy mentést átmásoltam penre, majd vissza... tehát nem nyúltam hozzá... És a régi biztonsági savegame sem müködik, az keltett bennem gyanút.

Így műkődő Xbox játék savegame fájla, játszani vele, időt beleőlni, több órát... hiábavalóság, mert semmit sem ér a biztonsági mentés. "Unreadable"

Játszon vele az, akinek 18 édesanyukája van.

2021. márc. 4. 19:23
 16/16 A kérdező kommentje:

Sikerült megoldanom a TDU 1 gondot.

Bejelentkeztem live és letöltött egy kis update filet az Xbox.

De lehet nem ettől lett jó, mert most úgy csináltam, mind a négy savegame filet a penre másoltam.

savegame1

savegame1.bak

savegame2

savegame2.bak

2021. márc. 7. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!