32 bites adatot 8 bites kereséssel nem található meg?
Ami nekem van hexa editor a telefonon maximális teljesítménye 8 bit, viszont a videóban azt mondta az illető, hogy 32 bites-re állítsam a kereső mezőt.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Gratulálok, legyél nagyon büszke magadra, hogy még játszani sem tudsz! :D
Jobb helyeken ezt a szintet 8-10 évesen már kinövik.
Egyébként találtam a TDU-hoz egy .exe-t (TDU Mod Tool) és helyesen mutatja a pénz összegét, de amikor átírom az a mentés már "uncorrupted" müködik, szóval marad a hex buherálás.
$14940 maradt miután a Lotusz autót béreltek tíz percre és vettem egy házat, egy Alfa Romeo-t, amivel kerestem $5000 egy versennyel.
Szóval én a HxD.exe használom. A "14940" így nem találja meg, át kell alakítani, amihez a telefonon lévő Hex Plus.apk-t használom.
Kijelőlésre kerül a decimal és a mezőbe beírandó a 14940.
Tehát "3a5c" kell keresni.
Ez a játék automatikusan ment és nincs játékvisszatöltés; ezek vannak mindig:
playersave
playersave
Ige
Ha ezt a "Ige" megnyitom a TDU Mod Tool; akkor ezt mutatja:26477
Fingom sincs mi ez. Lehet azért uncorrupted a mentésem, mert ezt is átírtam a kívánt pénzösszegre.
Egyébként megtaláltam a HxD-vel "3a5c" sort.
"Mit lehet ilyenkor tenni?"
Tanulni, bazmeg. Tanulni.
Föld röhej vagy.
Ez a TDU1 savegame file igen furcsán muzsikál.
Mindent rendesen hexeltem pénzt és sohasem volt jó "unreadable".
Majd éreztem hogy itt máshol van a kutya elásva. Szóval csináltam egy mentést átmásoltam penre, majd vissza... tehát nem nyúltam hozzá... És a régi biztonsági savegame sem müködik, az keltett bennem gyanút.
Így műkődő Xbox játék savegame fájla, játszani vele, időt beleőlni, több órát... hiábavalóság, mert semmit sem ér a biztonsági mentés. "Unreadable"
Játszon vele az, akinek 18 édesanyukája van.
Sikerült megoldanom a TDU 1 gondot.
Bejelentkeztem live és letöltött egy kis update filet az Xbox.
De lehet nem ettől lett jó, mert most úgy csináltam, mind a négy savegame filet a penre másoltam.
savegame1
savegame1.bak
savegame2
savegame2.bak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!