Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tudom a C és a D...

Hogyan tudom a C és a D meghajtót egybe forrasztani?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 23:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Úgy, ha újra partícionálod a vinyódat. Ehhez mentsd le az összes adatodat egy másik winchesterre a két meghajtóról, aztán egy progival (pl. Partition magic) töröld a két partíciót, és hozz létre egyetlen újat, a teljes vinyón.
2010. aug. 15. 23:56
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
sztem azt kérdezte hogy hogyan hozzon létre egy újat!
2010. aug. 16. 07:53
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Kockázatosan de meg lehet csinálni az egyesítést. Partition Magic tud olyat, hogy a partíciók adatait megtartva egyesítsen, ekkor a C-n létrejön egy D nevű mappa (vagy valami hasonló) amiben a valamikori D meghajtó minden fájlja lesz. Szóval a válasz partition magic.
2010. aug. 16. 08:15
 4/12 A kérdező kommentje:
kösz és 2. válaszoló nem akarok újat csinálni :)
2010. aug. 16. 11:24
 5/12 A kérdező kommentje:
ugyanezt a trial verzióval is megtehetem?
2010. aug. 16. 11:28
 6/12 Takysoft ***** válasza:

partition magic-et feljetsd el, ha szereted az adataid.

az egy rizikós program.

particiókat egybeolvasztani lehetetlen. ami azt állítja h meg tudja csinálni, az el fogja rontani, elhiheted.

annyit tehetsz, h amit csak bírsz, átmásolsz a C-re, vagy kimented ahova tudod a D-ről.

utána a D-t törlöd, majd megnőveled a C méretét a windows lemezkezelőjével. (vistában is, win7-ben is van, Jobbklikk a sajátgépre(számítógépre) Kezelés majd lemezkezelés.

talán még winxpben is benne van, és növelni az is tud(csak csökkenteni nem, mert régi szar, de az most ide nem is kell)

2010. aug. 17. 06:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült, de én is mondtam, hogy rizikós. Ki kell menteni az adatot, megpróbálni, és HA elrontotta, akkor lemezkezelni.
2010. aug. 17. 08:13
 8/12 anonim válasza:

Elmondom h én ezt hogyan csinálom:

nagyon egyszerű

Berakok egy xp lemezt(vagy akármilyen windows) és arról bootoltatom a gépet.

A telepítő megfogja kérdezni h hova szeretném telepíteni az oprendszert.

Neked ilyenkor lesz két meghajtó: C és D, valamint egy olyan opció hogy új partíció létrehozása.

Na ilyenkor rákattintasz a C-re és letörlöd. Utánna letörlöd a D-t is, és máris kapsz 1 partíciót.

Azt megformázod és már kész is wan.

2010. aug. 21. 06:49
 9/12 Vízjég válasza:
Forrasztópisztollyal.
2010. aug. 21. 14:21
 10/12 A kérdező kommentje:
szóval ez az adatok megtartásával nem megoldható?
2010. aug. 21. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!