Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Melyik nyelvben érdemes...

Melyik nyelvben érdemes Vírust Programozni?

Figyelt kérdés
Nost tehát egy egyszerű kis víruskát szeretnék progrmozni mert már ugyan szétszedtem párat de nemtudom miben kezdjem(mellesleg Csak Saját magamnak kell nem szándékozom senki máson használni)
2010. aug. 15. 20:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Assemlby, de ahhoz aztán kell a szorgalom, hogy megtanuld.
2010. aug. 15. 20:33
 2/20 anonim ***** válasza:
bocs assembly
2010. aug. 15. 20:33
 3/20 anonim ***** válasza:
Pontosan, assembly-ben. Aztán mire azt megtanulod...
2010. aug. 15. 20:38
 4/20 A kérdező kommentje:
Értem Köszi de am visual basic vagy pascal?? Melyik a Jobb mert eyeket ismerem :)
2010. aug. 15. 20:41
 5/20 anonim ***** válasza:
ha az assembly túl nehéz lenne, megpróbálkozhatsz a pofonegyszerű brainfuck vírusíró-nyelvvel
2010. aug. 15. 20:45
 6/20 anonim ***** válasza:

Pascalban is lehet tekintve, hogy használhatja az assemblyt :) (egy kicsit egyszerűsítené meg a programozást), de csak pascalba szerintem, ha nem is lehetetlen de NAGYON nehéz lenne.

A VB-t pedig felejtsd el !

2010. aug. 15. 20:48
 7/20 anonim ***** válasza:
Hát Pascalban nem fogsz olyan programokat írni, amivel annyira sokra mész, VisualBasic-ben lehet, viszont a Pascal tanulásával megtanulhatod a programozást magát, ami nem csak a parancsok beírogatásából áll, sokkalinkább az adott probléma megoldásából. De szerintem tanulj inkább egy C-típusú nyelvet...
2010. aug. 15. 20:48
 8/20 anonim ***** válasza:
ja és igen, Pascalben használhatod az Assemblyt is...
2010. aug. 15. 20:49
 9/20 anonim ***** válasza:

Amire még ráfeküdhetsz, az a C és C++.

Ja és ne merj (mondjuk nem hiszem, hogy ennek megvan az esélye) multiplatform vírust csinálni, elég ha csak a Windowst szop@tod :D

2010. aug. 15. 20:50
 10/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs is igazán értelme multiplatform vírust írni, talán nem éri meg a munkát, ami vele jár, annyira kevesen használnak mást. Ja, persze azt sem értem, minek vírust írni egyáltalán :D
2010. aug. 15. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!