Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » MacOs rendszerből hogyan...

MacOs rendszerből hogyan lehetvisszaváltani windowsra? Tehát a két rendszerben szeretnék váltogatni, hol ide hol oda de nem megy.

Figyelt kérdés
Windkwsról tudtam hogy kell Mac re váltani de vissza már nem tudok.. légyszi valaki segítsen...

2021. jan. 14. 11:37
 1/9 anonim ***** válasza:
két külön partíción telepítetted? indításkor boot manager?
2021. jan. 14. 11:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Veszel egy PC-t és feltelepíted rá a Windows-t. Közben a Mac-ed ott pihen az asztalodon. :)
2021. jan. 14. 11:42
 3/9 anonim ***** válasza:
30%
Szóval Hackhintost tettél a gépedre... Hülyeség volt fiam. Több szempontból is, de most nem részletezném, 11-12 éves koromban én is megcsináltam a régi laptopommal. A Win 10 nem nagyon tolerálja a dual bootot, tehát te nem fogsz semmilyen oprendszer feltenni mellé, főleg nem MacOS-t. Ülj át egy másik gép elé, tölts le egy win 10 ISO-t(hibatalos honlapról, légyszi), egypendriveot bedugsz a gépbe, és Rufussal rápakolod a wint. Utána USB boottal a másik gépre visszarakod a Windowst.
2021. jan. 14. 11:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Úgy vettem a jófogáson a gépet. Windows 10 el ment eleinte, de átmentem macre azóta nem tudok visszaváltani windowsra.. eleve angol minden ami nekem nehéz.
2021. jan. 14. 11:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem telepíteni akarok, nem érted? Egyszerűen csak átmenni macból windowsba. Ugyanazon a gépen.. rajta van a windows is. De nem tudom hogy kell váltani hogy abban a rendszerben menjen a gép.
2021. jan. 14. 11:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Hogyha 2 rendszer van a gépen akkor kéne lennie egy GRUB bootloader menünek amiben kitudod választani bekapcsoláskor, hogy melyik OS-be szeretnél belépni.
2021. jan. 14. 13:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem ír ki semmit. Automatikusan lép be mac Os be.
2021. jan. 14. 16:02
 8/9 anonim ***** válasza:
#6-os vagyok. A videó segítségével megtudod oldani szerintem : [link]
2021. jan. 14. 17:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem installálj újra mindent. Clean install segít.
2021. jan. 20. 20:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!