Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C#WPF ! Hogy lehet xaml és...

C#WPF ! Hogy lehet xaml és más osztályokat örököltetni/összekapcsolni?

Figyelt kérdés

Olyan konzolos alkalmazást szeretnék átültetni wpf-be amiben van fájlból való beolvasás, amelyhez az egy sorban lévő adatokat egy külön osztállyal szedtem szét(például egy sorban több adat van megadva, autó neve, márkája,ára). Azt tudom hogy egy osztályt hogyan tudok elérni az xaml.cs-ben, de az az osztály ahol feltördeltem az adatokat szintén kapcsolatban áll azzal a másik osztállyal amivel összetudtam kötni az xaml-t de azt már nem látja az xaml.

Tudom kicsit bonyolultam írtam le, de pont ennyire értek hozzá, kezdő vagyok bocsi :D

2020. dec. 27. 21:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj Dynamic Class Libary projectet. Abba másold ád a console-os kódot, majd ezt a projectet referenciaként add hozzá a WPF projecthez.
2020. dec. 27. 21:45
 2/2 anonim ***** válasza:
MVVM-nek nézz utána gyorsan, mielőtt mindent összekeversz mindennel.
2020. dec. 28. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!