Aki érettségin a programozás részének a 80%-át tudja az már profi programozónak számít?
"az utolsó pár feladat már bonyolult komoly lekérdezéseket kell írni, többszálon futnia kell a dolognak, hogy tudjad kombinálni a dolgokat"
Nem tudom Te milyen feladatokat nézel, de érettségin nincs több szálon futó feladat, és lekérdezés sem igazán.
a többszálon dolgot úgy értem,hogy egyszerre több mindent kell csinálni.
ciklusban stb
10 perc, elolvasni, értelmezni mit is akar. (általában ez a legnehezebb ezeknél)
Majd kódot kiprintelni a fejből a gépnek.
Figyelj. Én junior programozó vagyok, szóval mondhatni kezdőnek számítok, és nem profinak. És ennél ezerszer komplexebb dolgokat kell írni.
Van körülbelül 200 fájlunk, ami összesen 100ezer sor. Ha ez az 5 soros for ciklus nehéz, tényleg felejtsd el.
A konkrét feladatot amit adtál, kb. maximum 3 hónap, ha keveset foglalkozol vele.
Az érettségi legnagyobb előnye hogy mindig ugyanaz a feladat és ami kell hozzá, legfelljebb a szövegkörnyezet más.
Tudni lehet, hogy például mindig egy input, egy gyűjtemény (lista, tömb), egy if, és egy kiírás van, stb...
Ha megtanulsz egyet-kettőt a korábbi évekből, már megvan az érettségi. Ezért mondjuk hogy az érettségi messze van a profizmustól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!