Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Segítene valaki ebben a...

Segítene valaki ebben a programozási feladatban? Ha lehet rávezetéssel vagy magyarul megfogalmazva a megoldást. (A többi lent)

Figyelt kérdés

("Tölts fel egy egészeket tartalmazó 100 elemű tömböt a [-500; 500] intervallumból. Válogasd ki egy "egyforma" nevű tömbbe azokat számokat, melyek egyforma számjegyekből állnak.")

Úgy próbáltam, hogy a tömb i-edik elemét átváltom Stringre földarabolom egy tömbbe a karaktereit majd összehasonlítom a tömb többi elemével de nem nagyon jött össze. De 100%, hogy túl bonyolítom és egyszerűbben is meglehet oldani. Erre várnék egy kis segítséget/kezdő lökést!

2020. dec. 18. 23:45
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nálam a negyedik * csillagnál ez a bekezdés van és én erről is beszéltem, nem a camelCase-ről

"* A véletlenszám-generálás el lett bonyolítva - leegyszerűsítve:

tomb[i] = (int) (Math.random() * 1001 - 500);"

2020. dec. 19. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!