Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Tudnátok laptopot ajánlani...

Tudnátok laptopot ajánlani hoszabb távra?

Figyelt kérdés

Új laptop vásárlása előtt állok és már nagyjából tudom hogy milyenre van szükségem, de azt nem hogy melyik gyártónál, márkánál érdemes keresni

Egy 13-14 colos hordozható, hosszú akkumulátor üzemidejű modellt keresek legalább 512gbos ssdvel és 16gb rammal. A processzorok terén vagyok még bizonytalan, hogy intelt vagy amd-t kellene-e választani, de az biztos hogy abból is egy erősebb kéne. A grafikus teljesítmény nálam annyira nem lényeg nagyrészt programozni fogok rajta és multitaskingolni, játszani és videótvágni nem. Valamiféle premiumabb vékony ultrabook érdekelne ami jó anyagokból van összerakva. A keretem 500000 ft.

2020. dec. 17. 00:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

És azért pontoztad le azt, ami neked nem tetszett:D

Hát...Így is lehet.

2020. dec. 17. 22:33
 12/15 anonim ***** válasza:
18%
Fú a sok dilettáns bootcampes "programozó" lepontozott, mert a NumPadot emlegettem... :D Gyertek zsenik, ezt is! :D
2020. dec. 17. 22:59
 13/15 anonim ***** válasza:
90%

Én ebben a kategóriában - ha nincs játék és videóvágás - Ryzen 7 4700Uval vagy Ryzen7 4800Uval vennék laptopot. 15 wattból az összes i5-öst és i7-et megeszi reggelire mindkettő és e mellé ha normálisabb akku van a notiban akkor a 7-10 óra üzemidő gond nélkül megvan. Pl valami ilyesmit:

[link]

Vagy pl HP ProBook x360 435 G7, HP Envy x360 , Lenovo IdeaPad Flex 5 - ezek Ryzen7 4700U-val.

Ezekben viszont nincs dedikált GPU, tehát ha később úgy döntenél hogy játszol az szívás, viszont e miatt olcsóbb, mint a ratyibb i5-ök dedikált GPUval. Melóra, hosszú uptimera jó, járékra és videóvágásra csak erősen korlátozottan.

2020. dec. 18. 00:05
 14/15 anonim ***** válasza:
8%
Ne írjatok ide több választ, mert mindenkit lepontozok, megmondtam. A bunkó kérdező, és ótvar csatlósai miatt.
2020. dec. 18. 02:31
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
Hosszútávra a lenovó ajánlom, az röpül a legmesszibb hosszabb távra
2021. febr. 24. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!