Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Tudnátok laptopot ajánlani...

Tudnátok laptopot ajánlani hoszabb távra?

Figyelt kérdés

Új laptop vásárlása előtt állok és már nagyjából tudom hogy milyenre van szükségem, de azt nem hogy melyik gyártónál, márkánál érdemes keresni

Egy 13-14 colos hordozható, hosszú akkumulátor üzemidejű modellt keresek legalább 512gbos ssdvel és 16gb rammal. A processzorok terén vagyok még bizonytalan, hogy intelt vagy amd-t kellene-e választani, de az biztos hogy abból is egy erősebb kéne. A grafikus teljesítmény nálam annyira nem lényeg nagyrészt programozni fogok rajta és multitaskingolni, játszani és videótvágni nem. Valamiféle premiumabb vékony ultrabook érdekelne ami jó anyagokból van összerakva. A keretem 500000 ft.

2020. dec. 17. 00:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
2020. dec. 17. 01:56
 2/15 anonim ***** válasza:
8%
Kicsit túllépi, de megéri rá még gyűjteni pár hetet
2020. dec. 17. 01:57
 3/15 anonim ***** válasza:
76%

Első: egyfelől nem kicsit lépi túl a keretet, másfelől pedig nem pont az a hordozható kategória.

Kérdező: Szerintem ez tetszeni fog:

[link]

2020. dec. 17. 08:20
 4/15 anonim ***** válasza:
70%
2020. dec. 17. 08:21
 5/15 anonim ***** válasza:
57%
Én ha most vennék laptopot, szerintem valamilyen thinkpad-et vennék pl ezt: [link]
2020. dec. 17. 12:57
 6/15 anonim ***** válasza:
42%
13-14 col az kicsit kevés programozáshoz. Prezentációkra jó, hogyha ide-oda mész és be kell mutatni 1-1 projektet ppt-ben. De amúgy munkára nem alkalmas.
2020. dec. 17. 13:37
 7/15 anonim ***** válasza:
17%
Ha kell NumPad, akkor nagyobb laptopot kell választanod. Én nem tudnék nélküle élni.
2020. dec. 17. 13:43
 8/15 anonim ***** válasza:
8%

Mivel engem lepontoztak, én is lepontoztam mindenkit.

Na, ezt is pontozzátok le nyugodtan :)

2020. dec. 17. 21:06
 9/15 anonim ***** válasza:
6%

Mert a kérdező egy pancser, aki jól kiirja ide gyakorira hogy "héé van 500 ezrem köcsögök na mit vegyek belől".

Nesze ott van 8 kilós laptop. Arra már nem telik? Minek kell még kihirdetni hogy van fél milkád, amit "elszórsz" laptopra. Lepontozhatjátok ezt is majmok.

De akinek van enyni pénze, az vagy jól tud kuncsorogni apuéktól, vagy jól meg tud dolgozni érte, konkluzió: nincs szüksége tanácsokra, hogy miylen laptopot vegyen a pénzéért.

2020. dec. 17. 21:07
 10/15 A kérdező kommentje:
Laptop vásárlásnál igen is fontos szempont, hogy mennyit szán rá a vásárló. Egyáltalán nem azért írtam ki a kérdést hogy felvágjak a pénzemmel. Hosszú idő alatt gyűjtöttem össze ezt az összeget, és eldöntöttem, hogy beruházok egy drágább laptopra, mivel ezen fogok dolgozni, ezzel fogok pénzt csinálni. Nem akarok elhamarkodott döntést hozni, több ember tanácsát is meghallgatnám, ezért írtam ki a kérdést. Az eddigi hasznos válaszokat nagyon szépen köszönöm!
2020. dec. 17. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!