Milyen formátumban rendereljem a videót?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Készítettem egy outrot a videóimhoz, viszont nem tudom úgy elmenteni hogy az outro háttere "átlátszó" legyen. (PNG szerű dologra gondolok) Mert csak egy szövegből és pár effektből áll ami alapból átlátszó az az ha ráteszem a videókra akkor mindet látom, viszont semmiféle hátteret nem adtam neki a készítés közben. És mikor rá szeretném tenni a videókra, akkor egy fekete hátteret ad neki.2020. dec. 4. 13:46
1/6 anonim válasza:
A szöveg mögé kerül háttér és a szöveg körül lesz fekete háttér?
Amúgy a videó alapjáraton nem lehet átlátszó.
2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, csak kicsit nehéz ezt így írásban megfogalmazni de megint nekifutok. Az a lényeg, hogy van egy PNG képem ami csak egy szöveg (nincs a szöveg körül/mögött ügye semmilyen háttér ezáltal egy sima videóra rá tudom illeszteni, hasonlít a green screen-re) azt egy zenei aláfestéssel akarom úgy egybe lerendetelni, hogy utánna egy következő nyers videóra úgy rá tudjam ikleszteni, hogy ne adjon neki semmilyen hátteret a renderelés után. Csak kérdés hogy milyen formátumban kell le renderelni? Ennél jobban nem tudom kifejteni a problémám sajnos.
2020. dec. 4. 14:17
3/6 anonim válasza:
A videó tárolt formátuma lényegtelen. Milyen videószerkesztőt használsz?
4/6 A kérdező kommentje:
Movavi 2020, regisztrált nem triál verzió. Illetve szívem szerint sony vegast használnék de akad nagyon.
2020. dec. 4. 15:37
6/6 anonim válasza:
Kevés kodek ismeri az átlátszóságot. Az nem működhet, hogy az outrot (átlátszó overlay + zene) elmented egy projektként, és a projektet importálod majd minden videód végére? ffmpeg-gel össze lehet legózni a képet és a hangot, de kérdéses, hogy a videoszerkesztőd fel tudná-e dolgozni az átlátszó videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!