Ha valami csúcs gép, tele eredeti, spéci, szakmai programokkal, akkor igen.
2020. dec. 1. 00:27
2/12 anonim válasza:
Ezt neked kell tudni, hogy személy szerint neked megéri-e.
Én nem adnék ki másfél millát érte, de még a harmadát is csak ha valami nagyon nyomós érv áll mögötte. Egyszerűen egy szint fölött már nem adnak annyi, és olyan többletet, amiért megérné többet kiadni rájuk. Már fél milláért is csúcsteljesítményt kap az ember, efölött már olyan extrák vannak, amik nagyon jól mutatnak, ha dicsekedni kell a géppel, de gyakorlati hasznuk annál kevesebb. Mondom ezt úgy, hogy merem állítani, sokrétűbben használom az eszközeimet, mint a felhasználók 99%-a.
2020. dec. 1. 01:04
3/12 A kérdező kommentje:
Fizikus vagyok
2020. dec. 1. 01:35
4/12 anonim válasza:
Jó, de a gépről mit lehet tudni?
Mi az, amire neked szükséged van? És ezt mennyire fedi le ez a gép? Mi az, amiben ez jobb, mint mondjuk egy 450 ezres Dell?
2020. dec. 1. 02:29
5/12 anonim válasza:
"Fizikus vagyok" - Ehhez képest kicsit nehezen fejezed ki magad, az írásod sem utal rá. De nem ítélkezem, legyen.
Szóval mire akarod használni a gépet?
2020. dec. 1. 04:57
6/12 anonim válasza:
5:
"nem ítélkezem"
De már megtetted, baz+.
2020. dec. 1. 08:33
7/12 anonim válasza:
Most biztos, hogy nem és amúgy se.
Ha teljesítmény kell akkor vegyél asztali gépet. Az asztali gép kb másfélszer erősebb, ha nem többször mint egy azonos árú laptop.
Ha pedig csak hordozgatni kell, akkor van már 150 ért is amibe irkálhatsz és a munkahely pedig biztosítja majd a szükséges gépet, vagy akár 150 ért veszel egy irkálós gépet és otthonra mondjuk 800-ból csinálsz egy asztalit aminek a teljesítménye biztos hozza majd a laptopét és így is 500-at spóroltál.
2020. dec. 1. 10:27
8/12 anonim válasza:
Persze. Gamer laptopok drágák de eléggé erősek. De csak akkor érdemes ha sokat járkálsz amúgy PC jobb választás.
2020. dec. 1. 11:41
9/12 anonim válasza:
Csak kérdésképpen, nem bántás, de milyen programot használsz, amihez ilyen teljesítményű gépre van szükség? Grafikai 3D-s modellezéses programok illetve ilyen területen kell programozni? Bocsánat hogy kérdésbe kérdezek, de tényleg érdekel. Azt tudommég, hogy a legtöbb helyen (Magyarországon is), ahova ekkora számítási teljesítmény kell, ott a cégek adják a munkaeszközt, sőt ahova nem kell ennyi, ott is inkább kapsz céges gépet. Viszont, ha mindenféleképpen ekkora teljesítmény kell neked, akkor én is inkább az otthoni PC-re voksolok.
2020. dec. 1. 11:48
10/12 anonim válasza:
Én kaptam munkahelyemtől hasonló értékű laptopot (1-200 ezerrel volt olcsobb), de úgy érzem pénzkidobás. Az saját laptopom se volt sokkal lassab. És azóta már le is cseréltem a sajátot egy kb 400ezer forint értékűre ami veri:) max a videokártyája nem annyira erős, de azt nem is használjuk ki a munkahelyen... Nem tudom mért kellett ott ezt a drága gamer laptopot venni (Alienware)... még csak hordozgatni sem lehet, mert olyan nehéz. (Azaz lehetne, de nem fogok ennyit cipelni)... és mindenki ilyet kapott, még a főnök is, aki wordben és outlookban gépelget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!