Agar.io-ra tudtok csalást?
Figyelt kérdés
#agaria.io,játék,csalás
2020. nov. 29. 21:28
1/5 anonim válasza:
Miért akarsz egy ilyen jelentéktelen, gagyi játékban csalni?
2/5 anonim válasza:
Csak buta, életképtelen, nyomorult emberek akarnak csalni online játékokban. Ha nem megy, akkor nem megy. Ha képtelen vagy feldolgozni hogy megvernek, keress más időtöltést.
3/5 A kérdező kommentje:
Csak annyi hogy nem ilyen vagyok.
Csak gyűlölöm hogy alig játszok a játékkal és nagyobbak folyton a hátsomban vannak.
2020. dec. 2. 11:50
4/5 anonim válasza:
Megpróbálom egy picikét máshogy leírni. Hátha így jobban érthető.
Ha nem megy, akkor nem megy. Ha képtelen vagy feldolgozni hogy megvernek, keress más időtöltést. Csak buta, életképtelen, nyomorult emberek akarnak csalni online játékokban.
5/5 anonim válasza:
Nekem is volt egy kedvenc játékom. Nehezen lehetett szintet lépni és nagyon lassan fejlődtem benne. Rátaláltam egy modra, amivel max szintes lehetsz meg végtelen coin stb.. nagyon elrontotta. Semmi kihívást nem éreztem benne, nagyon csalódott lettem és kellemetlen érzés volt. Megfogadtam, hogy sose csalok.. rengeteget vesz el a játékélményből, de tényleg. Inkább tényleg keress más játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!