Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha napi 2 órám van tanulni,...

Ha napi 2 órám van tanulni, mennyi idő elsajátítani a c#-ot?

Figyelt kérdés
2020. nov. 9. 20:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Ezt így nem lehet megmondani.

Függ az egyéni képességektől, az esetleges előismeretektől (ha tudsz már programozni, ismersz már más nyelvet, akkor jelentősen kevesebb idő lesz, mintha életedben most programoznál először), illetve függ attól is, hogy mit értünk az alatt, hogy "elsajátítani"? Milyen szint az, amire már azt mondod, hogy megtanultad az adott nyelvet?

2020. nov. 10. 08:33
 12/25 A kérdező kommentje:
Semmit sem tudok még
2020. nov. 10. 09:12
 13/25 anonim ***** válasza:
66%

Én azt sem tudom értelmezni az ilyen kérdésekben, hogy mit jelent az, hogy "napi 2 órám van tanulni"???

Öcsém, ha érdekel valami, és tényleg, akkor addig le sem fekszel aludni, míg rá nem jössz!

Ha ez hiányzik belőled, akkor valami más fele kellene irányítanod a figyelmedet!

Bár, bármelyik szakmáról is beszélünk, fontos az elhivatottság, a belső motiváció.

Általában elmondható, hogy azok az emberek, akik az ilyen kérdések mögött állnak (vagy ülnek), halvány lila fingjuk sincs mit is akarnak valójában csinálni... :-)

2020. nov. 10. 13:58
 14/25 anonim ***** válasza:
66%
13-assal teljesen egyetértek.
2020. nov. 10. 14:30
 15/25 A kérdező kommentje:
A munkám mellett ennyi időm marad a valódi tanulásra.
2020. nov. 10. 16:14
 16/25 anonim ***** válasza:
És a hétvégék? Programozásnál azért jobb ha egyszerre 2 óránál többet tudsz foglalkozni vele.
2020. nov. 10. 16:31
 17/25 A kérdező kommentje:
Túlóra van, vasárnap meg család. Mondom 2 óra. Értsük már meg
2020. nov. 10. 16:43
 18/25 anonim ***** válasza:
Akkor max hobbi szinten fogod megtanulni.
2020. nov. 10. 17:17
 19/25 anonim ***** válasza:
44%

Én értem, hogy a kérdésre nem lehet pontos választ adni, de azért valamennyit lehet, tehát ezt a flegma stílust nem értem és ezeket a "poénokat" nem értékelem.

Egyébként több, mint egy év.

Velem másfél év után álltak szóba cégek és vettek is fel, más kérdés, hogy ezt a pozíciót ha szoftverfejlesztőinek is nevezzük, erősen Zs kategóriás. Most meg tesztelői állásra vagyok esélyes, immár lassan 2,5 év után.

Mindenképp több, mint egy év és hétvégén is kelleni fog tanulni.

2020. nov. 10. 17:27
 20/25 A kérdező kommentje:
19-es. Végre egy hasznos válasz. Köszönöm
2020. nov. 10. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!