Az alábbi 5 hónapos, online Java tanfolyam megéri 240000 HUF-ért? Papírt nem adnak róla, de ígért szint: kezdőtől a junior szintig.
A tanfolyamot itt találtam:
programozzteis[pont]hu/java-tanfolyam-2-2-elindult-a-jelentkezes/
A [pont] kifejezést értelemszerűen cseréljétek ki egy pontra a honlap címben.
Ki mit tud róla? Hozzáértők véleménye érdekelne.
Értem, amire célzol.
De akinek vam gmail címe, okostelefonja, internet, az már akkor fizet az adataival, amikor beregisztrált a gmailre és barangol a neten...és még nem is kezdett el tanulni "ingyen" se.
A honlapon épp az olvasható, hogy 2021-től emeli a tanfolyam árát. Tehát nem lesz olcsóbb, sőt. Én is azon gondolkoztam, hogy ha már annyit kér érte, akkor valami igazolást kellene adnia, persze neki az nem érdeke.
Sőt azt írja az oldalon, hogy az IT területe az, ahol már nem annyira számít a papír... Azért ez nem ilyen egyszerű szerintem.
Vagy programozásnál, amennyiben valóban jól tudsz programozni, eltekintenek attól, hogy nem iskolában/tanfolyamon tanultad meg, hanem pl. self-taught?
Neked van IT végzettséged hivatalosan? Pl. legalább egy OKJ, BSc?
Vagy "csak"az Udemy-n szerzett tudással + hozzáadott gyakorlattal rendelkezel? IT terülten dolgozol, vagy "csak" hobbi számodra?
Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat!
Nagyon szívesen fogadok még további véleményeket, meglátásokat!
#4-es vagyok.
Van IT-s végzetségem, BSc. Szegeti Programtervező informaika. Csak 1 félév Java-volt, (ahogy C, C++, ASM-ből is)
Össz vissz 1évet dolgoztam PHP fejleszőként, azóta más területre sodolt az élet, de IT-ban maradtam. Plusz féléve fejlesztek egy saját projektet szabadidőben Java-ban és ha kell valami technológia/tudás/eszköz Udemy-zek.
Most a Kafka-t fogom megvenni Udemy-n mert érdekel, mit csinál (ezt nagyjából tudom) és hogyan kell használni.
Lényeg, hogy válasz egy nyelvet, és tanulj meg algoritmukisan gondolkodni. Lesz egy kattanás, amikor hirtelen megértesz mindent és kitisztúl minden. Utána, új dolgok vagy új nyelv már csak napok kérdése. Mindegyik nyelv:
- változókal
- elágazásokat
- ciklusokat
- objektumokat (valamilyen formában)
Használnak. Szóval, a nyelvek között rengeteg az átfedés, csak a szójárást kell elsajátítani és máris tudsz egy másik nyelven is.
10#
Hmm, ez elgondolkodtató. Akkor inkább úgy fogalmaznék, hogy naivan vett értelmezésben közvetlenül pénzzel nem fizetsz.
Egyébként egész jól lehet anonimizálva böngészni, szóval még ez sem feltétlen igaz, hogy megtudják az adataidat. Vagy legfeljebb nagyon nagy erőfeszítések árán tudják kikövetkeztetni több szerv együttműködésével, de azt meg nem fogják csinálni csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!