Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Melyik a leggyorsabb rendezési...

Melyik a leggyorsabb rendezési és keresési módszer c++?

Figyelt kérdés

Pl sok elem közül egy elem megkeresése, vagy bizonyos jellemzők alapján elemek megkeresése.

Rendezésnél meg bizonyos jellemzők alapján sorba rendezés.

Írtam már pár kódot, ami egy tömb elemeit sorba rendezi, de az nem biztos, hogy a leggyorsabb kód.

Főleg módszer (rendezési elv) alapján érdekel, nem maga a kód. Pl összehasonlítja az egymás mellett lévőket, és a nagyobbat előre helyezi, meg ehhez hasonlók.

Hasonló sebességet produkálhat, mintha Pythonban írták volna a kódot, vagy annyira gyors nem lesz? Tudom, hogy a C++-szal iszonyat gyorsan le tud futni, de a Python meg kifejezetten erre specializálódott.

2020. okt. 26. 17:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
23%

LOL.

Hát elég rosszul tudod. :)))

2020. okt. 27. 15:39
 12/17 anonim ***** válasza:
#10: Ez az a válasz, amire az eredeti kérdés alatt senki nem számított. Ha érted mire gondolok.
2020. okt. 27. 15:46
 13/17 A kérdező kommentje:
Sololearn-ön Pythonban tanítják a machine learning-et, a Google-nek meg úgy tudom van Pythonban írt keresőalgoritmusa.
2020. okt. 27. 16:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Amit te tudsz, arra mi nem vagyunk irigyek, ha ez nem sért.
2020. okt. 27. 16:44
 15/17 A kérdező kommentje:

Nem sértődöm meg. Attól hogy egy tömb elemeit sorba tudom rendezni, még nem biztos hogy tudom milyen programnyelven írták a Google keresőjét.

Ezt azért figyelmedbe ajánlom:

[link]

2020. okt. 27. 17:06
 16/17 A kérdező kommentje:
Amúgy kezdő vagyok, de hogy annyira jól sikerült megfogalmaznom a kérdést, hogy elsőre haladónak vagy profinak tűntem, annak örülök :)
2020. okt. 27. 17:07
 17/17 anonim ***** válasza:

A Google search engine nagyrészt C++-ban íródott, ezen kívül egyéb nyelveken, mivel egy összetett rendszer, nem egyetlen "program". Alapvetően egy dictionary jellegű adatbázis, de ha belegondolsz, a dictionary kezelése a Python interpreterben is C/C++ nyelven íródott.

Annak esetleg érdemes lehet utánanézni, hogy a Python dictionary kezelése hogyan működik. Pl:

[link]

2020. okt. 28. 05:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!