Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a képzésről?

Figyelt kérdés

Szerintetek érdemes lenne elvégezni?Van olyan programozó képzés amit ajánlani tudtok?HTML és CSS alapok mennek.Egy jó php képzés érdekelne.

[link]

2020. okt. 18. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát.. Minimális. Jó ismerni több adatbázist is, mert csak a MySQL csak egy fa az erődből. Azért is mondom, mert nem inden DB jó mindenre.

Jó ismerni azért több adatbázist is. Másra jó egy MySQL, Oracle, mint egy Cassandra, MongoDB vagy egy Redis.

[link]

Jó ismerni valami üzemeltetési témát, hogy egy Docker-en hogyan futtatsz egy webszervert, vagy egy Linux-on.

Jó ismerni bizonyos fejlesztési metodikákat, mint egy "Tervezési minták"-at vagy "Microcontroller" megközelítéseket. Ami magával hozza "stateless" világát, ami nem SESSION alapú.

2020. okt. 18. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Elírtam. Nem microcontroller, hanem microservice.
2020. okt. 19. 01:31
 3/4 Drone007 ***** válasza:

Az általában látott tanfolyamok fényében ez kifejezetten olcsónak és sokat ígérőnek számít. Viszont nem ismerem magát a céget, úgyhogy azt nem tudom mennyire megbízhatóan és korrektül adják át az anyagot.

#1: ez mind igaz, de ne felejtsük el, hogy mindezen technikák már egy advanced fejlesztői kategóriába tartoznak a kérdező pedig egy alap php tanfolyamról kérdezett. Ezen a szinten jó elkezdeni, és persze ha van hozzá affinitás lehet továbbmenni a docker, noSQL db és microservices irányba is.

2020. okt. 19. 06:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Ennyiért nem tűnik rossznak, de a tematikát és a 80 órát nézve szerintem elég felületes tudást ad.
2020. okt. 19. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!