Lehetséges az Udemy-n elvégzett programozási kurzussal munkát vállalni? Gondolom nem egyenértékű egy itthoni Greenfox, Codecool képzéssel. Többi lent.
Tudom ez nem a "tanfolyamok" topic, de itt remélem akad olyan segítő szándékú ember akinek van valós tapasztalata, rálátása erre a világra.
Tehát 0 programozói tudással vágnék bele profitszerzés céljából.
Engem is tipikusan azért érdekel, mert "jól lehet vele keresni" nyilván ez több kérdést is felvet a tekintetben, hogy szeretni is kell amit csinálunk stb.. de első körben nem ez érdekel hanem:
Pl az elképzelhető, hogy elvégzek Udemy-n egy 20 dolláros JAVA programozó kurzust és ez ad olyan tudást, gyakorlatot amivel kellő magabiztossággal jelentkezhetek egy állásra?
Mi a tapasztalatotok?
"Pl az elképzelhető, hogy elvégzek Udemy-n egy 20 dolláros JAVA programozó kurzust és ez ad olyan tudást, gyakorlatot amivel kellő magabiztossággal jelentkezhetek egy állásra?"
Nem.
"Pl az elképzelhető, hogy elvégzek Udemy-n egy 20 dolláros JAVA programozó kurzust és ez ad olyan tudást, gyakorlatot amivel kellő magabiztossággal jelentkezhetek egy állásra?"
Kizárt.
A 20 dolláros Udemy kurzus után max lesz valami minimális fogalmad arról hogy mi fán terem a java. De kb ennyi.
Igazából kevés és sok is lehet. Én belenéztem egy olyan tanfolyamba, amely az általam használt Java keretrendsszerről szól, és bevallom, sok olyan van benne, amit nem tudok/tudtam. De az ilyen Java master kurzus jellegűekben is találnék olyat, ami nálam hiányos.
Viszont egy ilyen kurzus biztosan kevés, hogy munkát találj. Sok ilyen kurzus, nem csak direktben az adott nyelvről, keretrendszerről, hanem általános, kapcsolódó IT és alapozó ismeretekről is, mellé sok gyakorlás eljuttathat oda, hogy fejlesztői munkát találj. Csak erre rengeteg időt érdemes szánnod.
Az Udemyhez képest egyébként szerintem kezdőként jobban jársz a Coursera, Edx vagy az Udacity sok kurzusod képzéseivel (specialization, prof certification, nanodegree, stb., stb., többféleképpen hívják ezeket), mivel ezek a csomagok nagyobb tudáshalmazt fednek le, jobban ellenőrzött képzések, hiszen nagy tech multik és egyetemek csinálják, van némi számonkérés is, és jobban mutat Linkedin profilon az ilyesmi, mint hogy Udemyn végignézted egy random indiai arc videó sorozatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!