Hogyan tudom azt megoldani hogy fut a program script, és egy ponton elér odáig hogy el kellene indítania egy másik scriptet, azt hogyan tudom megoldani? (python)
Honnan tudod, hogy nem kell várnia? Lehet szükség van a másik script eredményére a továbblépéshez. A kérdésből nem derül ki semmi.
De még ha aszinkron végrehajtás is szükséges, akkor sem biztos, hogy a szálkezelés a legjobb megoldás, lehet asyncio pl. jobb, attól függően, hogy mit csinál a két script.
Egy beadanó a feladat.
Több külön scriptben kell megírni az különböző részeket.
Az első részben grafikus ablakban lehet választani nyelvet miután ez megvan és választott a használó kellene bezáródnia az ablaknak és megnyílni a játéknak. próbálkoztam importlib megoldással viszont amint lefutott mindig valamilyen hibát dobott a végén. Valamilyen bootstrap hibát. Egyébként Tkinter használok a grafikus felülethez, egy egyszerű gondoltam egy számra 1-100 között játék leprogramozása a feladatom nyelv,nehézség és eredmény mentéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!