Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C-programozás beadandó, SOS?

C-programozás beadandó, SOS?

Figyelt kérdés

Tudnátok segíteni?

Műholdról N fényképet készítünk a földfelszín területéről. Minden kép egy téglalap alakú terület, melyet a bal felső és jobb alsó sarkának koordináájával adunk meg.

Készíts programot, amely kiszámolja, hogy mekkora területről készült pontosan két fénykép!

Előre is köszönöm!

2020. szept. 29. 12:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
20%
Azt megkérdezhetem, hogy hanyadikos vagy?
2020. szept. 29. 16:21
 22/29 anonim ***** válasza:
95%
#20 ugy latszik te magat a feladatot sem erted.
2020. szept. 29. 16:23
 23/29 anonim ***** válasza:

"És tetszőleges számú pontot hogy tudnék megadni?"

Mármint tetszőleges számú "fényképet"? Az a gond, hogy itt nem igazán fogsz tudni szekvenciálisan haladni az adatsorban, pl. ha mondjuk egy ismeretlen hosszúságú adat-stream-ként folyamatosan kapod a képeket. (Vagy legalábbis másfajta feldolgozást kíván, macera.)

2020. szept. 29. 16:49
 24/29 anonim ***** válasza:

Feltéve, hogy téglalap alakú a teljes fényképezett terület:

max(bal felső koordináta) * max (jobb alsó koordináta)

2020. szept. 29. 17:46
 25/29 anonim ***** válasza:
44%
Kérdés: Mennyit ér meg neked a beadandó? Mondj egy összeget, ha 0-ról akarod. Ha elakadtál akkor csatold az eddigi kódot, hogy segíthessünk a hiba megkeresésében. De, ha azt várod, hogy valaki oldja meg helyetted akkor részemről ennyi.
2020. szept. 29. 18:15
 26/29 anonim ***** válasza:
30%

Lehet rosszul értem, amit írtál, de ha az a feladatod, hogy N fénykép közül, amelyek fedhetik egymást, állapítsd meg a tényleges lefoglalt területet, akkor szerintem erre simán jó egy ritka mátrix.

Legnagyobb inputból megkapott magasságtól a legkisebbig letárolod, hogy szélességben mettől meddig voltak, majd simán összeadod az adatokat.

Értelemszerűen egy sorba ( legyen ez most X koordináta ) a legkisebb és a legnagyobb koordinátát tárolod csak el, mert ami köztük van az átfedés.

Szerintem kb:

Magasság ( legyen X koordináta ), Szélesség ( legyen Y )

X : 3 - Y : 1,3

X : 2 - Y : 1,3

X : 1 - Y : 2,2

Ekkor Y2-Y1+1 minden X-re, így 3+3+1 = 7 terület.

Vagy totál félreértem a feladatot :D

1 -

2020. szept. 30. 01:57
 27/29 anonim ***** válasza:
79%

Úgy tűnik 10-esen kívül senki nem értette meg a feladatot, pedig elég egyértelműnek tűnik.

"Készíts programot, amely kiszámolja, hogy mekkora területről készült PONTOSAN KÉT fénykép!"

2020. szept. 30. 08:21
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
#27, Miből gondolod, hogy senki nem értette?
2020. okt. 1. 15:05
 29/29 anonim ***** válasza:
74%
A válaszokból.
2020. okt. 1. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!