Szakdolgozathoz minta példát tudtok küldeni ?(Java grafikus felülettel vagy PHP közül kell választanunk )
#4 én nem pontoztalak le (nem is szoktam értékelni senkit sem), viszont valószínűleg az lehet az oka, amit az 1-es írt.
Igazad van abban, hogy illik tudni használni a Google-t. Viszont sokat nem segít abban, hogy KONKRÉTAN nála mit vár el az iskola és a konzulens. (Ezért az is értelmetlen volt, hogy itt, így, ebben a formában feltette ezt a kérdést, mert nem lehet igazából megválaszolni.)
Tehát először a konzulensnél kell érdeklődni, aztán az egyetem honlapján megnézheti náluk hasonló témákban milyen szakdolgozatok születtek (sőt javaslom is).
5:
Az mindegy, hogy mit vár el az iskola. A formai követelményeket láthatja. Azt biztos látta is. Ő már kidolgozott szakdogákat akar, amit jól is tesz. Mielött szakdolgozatot írsz egy 10-15 szakdolgozatot ugyanabban a témában érdemes elolvasni és hasonló logikával felépített szakdolgozatot írni, hiszen azok már elfogadott szakdolgozatok. :) Nekem anno ugyanezt mondta a konzulensem. Nagyon sokat lehet tanulni már meglévő szakdogákból és hivatkozni is lehet rá ugyanúgy.... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!