Arcfölismerö weplap? Többi lent.
Az lenne a kérdesem hogy h lehet aszt megoldani hogy a weplap fölismerje az arcot?
HTML CCS megy javaszkript adatbázis nélkül
Jajj, nem akarom...
A többi projekttel hogy állsz?
Előbb írni tanulj meg.
Egyébként szerintem ehhez már nem elég a HTML CSS JS.
dzsávaszkript akkor már nem? :D
aszt ugy túdod mególdani, h a dzsávaszkriptbe feldólgozod a kepet a megeflelő allgorítmúsal
(ez nekem jobban fájt, mint bárki másnak aki olvassa :D)
@8:
Fölösleges elveszni ezeknek a nüanszoknak a boncolgatásában, ebből is pont annyi fog megvalósulni, mint Kérdező többi nagyívű projektjéből. Engem már az is elégedettséggel töltene el, ha a programja az "arc" stringet felismerné, de gyanúm, hogy ezzel sem fog megörvendeztetni.
Tartok tőle, hogy éppen én riasztottam fel a szunyókáló fenevadat a minapi megfontolatlan élcelődésemmel – szánom-bánom, de most már késő... Jó lenne ezt a kérdést valami frappáns módon rövidre zárni, de az eddigi tapasztalatok szerint ez aligha sikerül. Az indokolatlanul lepontozott első hozzászólás az irónia mellett egy nagy igazságot is kimondott. Kérdező a dúdolós app kapcsán bepillanthatott a felismerő algoritmusoknak az ő számára felfoghatatlan bonyolultságába, tehát tisztában van vele, hogy amíg azzal a remek ötletével egy tapodtat sem haladt, merő trollkodás egy minimum ugyanolyan kemény problémát firtatnia. Szerintem akkor jár a legjobban, ha beéri egy sehogylagos válasszal, a saját kérdéseit pedig bemutatja az amúgy is témahiányban tengődő Hihetelten Hírek blogján, valahol a Permuda három szög, az UFők és az almási Paranízis közt. 10-es miztukus pontszám garantálva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!