Ma már az ákom bákom Mariska néni is Programozó akar lenni?
Figyelt kérdés
Nagyon sláger szakma! Én ezt akarom csinálni, de sajnos egyre többen vannak, akik szintén... Így lassan telitett lesz a piac olyan emberekkel akiknek a wordpress a legmagasabb "iskolájuk"...2020. aug. 10. 22:42
21/26 anonim válasza:
Ugye nem gondolod, hogy a Wordpress-huszárok valódi konkurenciát jelentenek egy fejlesztőnek?
22/26 anonim válasza:
21# Mondjuk BME VIK-en évente nőnek a számok, kb 1200 új diák évente akik nagy része elvégzi a képzést.
Ők nem wordpress huszárok.
23/26 anonim válasza:
A wordpress csomó mindenre teljesen alkalmas és nem is kell több. Tanulj olyat aminek maga a képzése is drága. Ahol ki kell köhögni pár milliót, ott nem lesz akkora tömeg.
24/26 anonim válasza:
"tehát ha többet tudsz mint ők, akkor téged vesznek fel helyettük, szóval nincs probléma, nem értem a kérdést"
ez aranyos, mivel nem feltétlenül igaz. ha nekem kell egy weboldal, nem fogok fejlesztő programozót felvenni, mert drága, hanem megbízok egy wordpress "huszárt".
25/26 A kérdező kommentje:
Azért pár millióm nincs, ha meg nem sértek senkit :) De amúgy ez már tavalyi kérdés.
2021. febr. 16. 13:00
26/26 anonim válasza:
Ahogy elnézem, a szakembereknek nem kell aggódniuk, ez az állami és EU-s forrásokból futtatott "informatikusképzési" program inkább arról szól, hogy a támogatások a kormányközeli cégekhez kerüljenek. Ennek megfelelően nem is biztos, hogy ezeken a tanfolyamokon tanult emberek sokáig ott fognak dolgozni. Ha lejár a pályázatban vállalt szerződési időtartam, akkor a többség megy a levesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!