C++, MySQL csatlakozás?
Doksi alapján megcsináltam. Visual Studioba. Includeolva ami kell + a .lib-ek is. Ahogy a doksiba szépen leírta mi kell. A doksiban szereplő kódot felhasználtam, hogy csatlakozzak, mégis 47 error....
Valakinek van valami normális anyaga c++ és mysql összekapcsolására, lekérdezések stb? Mert, hogy a hivatalos doksiba való dolgok nem igazán működnek....
Na a sok-sok-ból már csak ezt maradt:
C++ exception: sql::InvalidArgumentException at memory location 0x0000009D1513F790.
De ez is a saját kódjukra írja, amit példaként adott meg, úgyhogy..passzolok.
Sikerült végül. :)
Ha valakinek esetleg kéne.
Plusz:
Kell hozzá a boost lib: [link] - bootstrap.bat és [link] a cpp connector 64-biteset szedtem le de 32-vel is jó.
Annyi, hogy a doksiba elvan cseszve a C/C++ Include Directories. Nem elég az include mappát bekrakni, hanem mell még az include/jdbc-t is kell külön. De ezt nem írják le :). Plusz: Release módban fut csak. Debug módban nem fog a MySQL. Ezt nemtudom, hogy leírják-e, de erre figyeljetek. Illetve a 5. hozzászólásba lévő hibaüzenetre: try-catch és jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!