Mennyire éri meg OKJs programozó tanfolyam? Nem igazán értem matekot
"Mennyire éri meg OKJs programozó tanfolyam?"
Semennyire. Nem kell senkinek OKJ-s programozó. Akkoriban inkább bootcamp, mert ott legalább leszerződnek céggel hogy utána ott dolgozzhass nevetségesen alacsony fizetéssel.
"Nem igazán értem a matekot"
Mármint a középiskolai matekot? Teljesen? Az nem túl jó. Hát milliókat nem fogsz akkor keresni programozóként, de ettől függetlenül valahogyan meg tudsz tanulni kodolni, ha nem megy a matek. Szóval emiatt nem érdemes elengedni.
Sajnos nem feltétlen tudják elhelyezni az embert bootcamp után. :( Viszont olyan lehetséges, hogy 3 hónapig csak a partnereknél kereshetsz állást, máshol csak ennek letelte után.
A hosszú bootcampek viszont nagyon jók!
Én is csak akkor vagyok (aránylag) jó matekból, ha brutálsokat gyakorlom.
Ha neked nem lenne türelmed gyakorolni a matekot, időt szánni rá, akkor hogy lesz türelmed a programozáshoz, annak az eleinte szárazabb és nehezebb részeihez?
Én OKJ-t végeztem, mondjuk a hétvégit és 1 éveset. Katasztrófa.
A 2 éves, nappalin tuti ezerszer több idő van mindenre, de nem tudom, ott mennyire jutnak el komplex, minőségi szoftver elkészítéséhez, de legalább algoritmizálás, hardverközeli nyelvek stb alapozás sincs / alig van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!