Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A Windows fájlkezelőben mi ez...

A Windows fájlkezelőben mi ez a lassan betöltődő zöld csík az ablak felső részén? Az előnézeti képeket készíti el? Miért kínlódik? Ki lehet valahogy kapcsolni? Mi lesz a hátrányom belőle?

Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 13:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt már én is megfigyeltem, de látszólag semmi funkciója és értelme nincs. Az előnézetek nálam már a csík legelején megjelennek, az mg csak lassan végigmegy. Szerintem ne foglalkozz vele.
2020. júl. 2. 13:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem csinál ilyet, csak akkor, ha keresek valami fájlt. Szerintem ez csak "vizuális effekt", hogy lásd, hogy töltödik "dolgozik". Mint a játékoknál a betöltés. Azt se szükséges, hogy mutassa, elég lenne egy fekete képernyő is.. csak hát akkor nem tudnád, hogy mi van. :)
2020. júl. 2. 18:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Talán olyan plusz adatokat töltöget be, amik nem feltétlen kellenek, de nem árt, ha be vannak cashelve (pl. médiafájlok metaadatai)?

Nem tudom, de ha nyomsz egy escape-et, abbahagyja.

2020. júl. 3. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!