CLI/C++ GUI - Miért van ez?
Figyelt kérdés
Ha Visual Studioba futtatom akkor elindul az alkalmazás, ha viszont mappából futtatom az exet akkor 3dll hiányzik és hibát ír ki, nem futtatja.2020. júl. 1. 14:58
1/5 anonim válasza:
Mert azokat a dll-eket a vs csatolja hozzá.
Ha mappából/egyéb helyről akarod futtatni, neked is mellé kell raknod azokat a dll-eket. Visual Studioban talán a references, vagy valami hasonló lenyíló menüben találod, hogy milyen dll-eket használ.
Extrémebb megoldás: van rá mód, hogy beleégesd az exe-be, bár azt nem tudom, hogyan találod meg, vagy hogy lehet.
2/5 A kérdező kommentje:
Mellé raktam természetesen, úgy sem jó.
2020. júl. 1. 18:31
3/5 A kérdező kommentje:
0xc000007b a dll file-ok beolvasása után a hibaüzenet...
2020. júl. 1. 19:13
4/5 A kérdező kommentje:
Ugyanez van már IDE alatt is. a QT is ugyanezt a hibaüznetet írja, hogyha a dll-ket bemásolom.. Pedig release módba van debuggolva és tök mind1, hogy x86,x64 ugyanezt csinálja.
2020. júl. 1. 19:14
5/5 A kérdező kommentje:
QT-nál sikerült megoldani. 3 dll + plugin/platform mappát kellett a releasehez adni, és így futtatható az exe, bárhol, bármilyen gépen, szóval hordozható. Viszont Visual Studionál egyszerűen nem lehet futtatni sehogy sem csak Visual Studion belül (Kívétel, ha package-t csinálok belőle, akkor futtatható.. vagyis telepíthető, de nekem simán exe kell.)
2020. júl. 1. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!