Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Port-forwarding Planet XRT-401...

Port-forwarding Planet XRT-401E routeren. Hová melyiket kell beírni? (lent mindent bemásolok)

Figyelt kérdés

NAT settings:

Virtual Server

Private IP|Private Port|Type|Public Port|Comment| Enabled

1. 192.168.0. TCP/UDP

2. 192.168.0. TCP/UDP

3. 192.168.0. TCP/UDP

4. 192.168.0. TCP/UDP

(a tcp alatt választani lehet udp-t is)

Amiket pedig be kellene másolnom csak gőzöm sincs hová:

1500 - UDP

3005 - UDP

3101 - UDP

13000 - TCP

Azért kell egyébként mert a modern warfare 2 ben azt írja NAT type: strict. Ha közel se vagyok jónyomon hogy megoldjam ezt akkor hogy a bánatba kell? Ha a routerből kilépek akkor is ezt írja ki.

(bocs ha nem jó kategória mert van benne hardver is meg internet is de csak a programozók vágják a legjobban sztem)

2010. aug. 1. 16:00
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

A portforward.com szerint nem működik a portátirányítás ezen router és a COD-MW2 között, ezért mindenképp DMZ-be kell raknod:

[link]

2010. aug. 1. 16:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, sokat segítettél. Ezek szerint csak félig vagyok pancser(mert nem találtam meg amit te). Bár nem tudom mi az a DZM-be tenni(engedélyezve van...), azt meg végképp hogy áthidalás, de megoldás lett hogy kihúztam a routert.
2010. aug. 1. 20:00
 3/4 P.O.C. ***** válasza:

Úgy látom, ennél a típusnál nem elég csak engedélyezni, hanem hozzá kell adni annak gépnek a helyi hálózati IP címét amivel játszani akarsz (IP Address of Virtual DMZ Host)

Ehhez viszont stikus belső hálózati cím kell. Ezt a legkönnyebben a DHCP Client List -nál tudod beállítani. A listában az adott számítógép mellett lévő Static jelölő nézettel. Ez után az "Add" gombbal tudod hozzáadni a staikus címek közé. Ez után már mindig ugyan azt a belső IP címet kapja majd a gép, így a DMZ is működni fog.

2010. aug. 2. 09:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sajnos nem lett jó, mert megcsináltam a statikus ip-t, úgyis hogy kipipáltam a már meglévőt, és olyat is hogy újat adtam hozzá, úgy hogy átírtam a mac címet, az ip adresst és a nevet, de hiába mert a public ip ugyan az marad így ha hozzá akarom adni a dzm-ben azt írja ki hogy duplicated ip. (lett már egy ilyen csinálva mert meg van osztva a netünk, szóval nem törölhetem ki) Úgy látszik ebből is csak egyet tud ez a router, mint a port forwardból. :/
2010. aug. 3. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!