Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C#-ban van egy LakokHelyzete...

C#-ban van egy LakokHelyzete nevű Point tömböm, van kettő lakóm (pointok), hogy tegyem bele őket a tömbbe?

Figyelt kérdés

private Point Fredi = new Point(43, 436);

private Point Alfred = new Point(12, 76);

private Point[] LakokHelyzete = new Point[2];

LakokHelyzete[0] = Fredi;

LakokHelyzete[1] = Alfred;

Mit csináltam rosszul?

2020. jún. 15. 16:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"A tömb az referenciákat, ha úgy jobban tetszik pointereket tárol. Amiket new-val hoztunk létre. Szóval a tömb és az elemei még csak véletlenül sem lehetnek ugyanott..."

Te jóságos ég!

2020. jún. 16. 18:30
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"Value types (derived from System.ValueType, e.g. int, bool, char, enum and any struct) can be allocated on the heap or on the stack, depending on where they were declared.

If the value type was declared as a variable inside a method then it's stored on the stack.

If the value type was declared as a method parameter then it's stored on the stack.

If the value type was declared as a member of a class then it's stored on the heap, along with its parent.

If the value type was declared as a member of a struct then it's stored wherever that struct is stored."

2020. jún. 16. 18:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Szóval. Úgy állunk, hogy valami okostojás, akinek a 40%-ot sem éri el az oldalon a hasznossága, a fejét fogja az értelmes válaszokon, amit valaki más nekem angol nyelvű dokumentációval is bizonyított. Menj vissza a gimi 9-be lepontozgatni, én folytatom a magas szintű RTOS programozást diplomásként C nyelven, abba talán nem mer beleszólni minden pistike.
2020. jún. 17. 13:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!